Oktató gyógyszertárak, szakképzőhelyek

A Magángyógyszerészek Országos Szövetsége által megadott, a GYOFTEX honlapján megtalálható, illetve az SZTE GYTK Tanulmányi Osztályán keresztül kiadott gyakorlóhelyek listája.

Tisztelt Hallgatók!


A Magángyógyszerészek Országos Szövetsége összeállított egy olyan szakmai adatbázist, melyben szerepelnek azok az akkreditált gyógyszertárak, amelyek gyógyszerészhallgatókat fogadhatnak nyári szakmai gyakorlatra, illetve államvizsga előtti szakmai gyakorlatra.

Céljuk megkönnyíteni a patikák és a hallgatók közötti kapcsolatfelvételt, a képző egyetemek tanulmányi osztályai, hallgatói szervezetei támogatásával.


Az országos Kórházi Főigazgatóság által akkreditált szakképző helyek az Országos Kórházi Főigazgatóság honlapján tekinthetők meg (Szakképzés > Szakképzés Támogatási Főosztály [rezidens] > Szakképzőhelyi akkreditáció > Akkreditált szakképző helyek)


https://enkk.hu/index.php/hun/szakkepzes-tamogatasi-foosztaly/szakkepzohelyi-akkreditacio/akkreditalt-szakkepzo-helyek


Az országosan akkreditált gyógyszertárak, szakképző helyek a GYOFTEX honlapján találhatóak meg (Gyógyszerész > Akkreditált gyógyszertárak):


https://www.gyoftex.hu/


A Szegedi Tudományegyetem Gyógyszerésztudományi Kara által - a Tanulmányi Osztályra beadott Óktató Gyógyszertár pályázatok elbírálásával - kiadott nyilvántartási számmal rendelkező gyakorlati oktató helyek (a nyilvántartási szám csak a saját Karunk hallgatóinak fogadására érvényes):


Az SZTE GYTK által elismert Oktató gyógyszertárak, szakképzőhelyek


Abban az esetben, ha a gyógyszertár a GYTK Oktató Gyógyszertárrá minősítését szeretné kezdeményezni, az alábbi leírás szerint kell eljárni:

KLIKK IDE - Pályázat "OKTATÓ GYÓGYSZERTÁR" címre


Hírek

 Hírek RSS

2023_TDK_konferencia

2023. november 15-én 8 órai kezdettel az MTA Szegedi Területi Bizottság székházának dísztermében kerül megrendezésre az SZTE SZAOK, FOK, GYTK és ETSZK TDK-konferenciájának Gyógyszerésztudományi Szekciója.