Felvételizőknek

Az SZTE Gyógyszerésztudományi Kara 2021. január 30-án 10 órai kezdettel online nyílt napot tart.

.

A nyílt napon bemutatjuk a szegedi gyógyszerészképzést, a karunkon folyó okatatás helyszíneit, találkozhattok a Hallgatói Önkormányzat képviselőivel, és bemutatjuk néhány karunkon végzett gyógyszerész életútját. Hallgatóink és oktatóink igyekeznek megválaszolni minden előzetesen beküldött és a nyílt nap folyamán felmerülő kérdést a szegedi diákélettel, a gyógyszerészi diploma nyújtotta lehetőségekkel kapcsolatosan.


On-line_nyilt_nap

Alapozd meg a jövőd nálunk!

Érdekel a biológia és a kémia? Piacképes tudásra vágysz, amellyel több területen is érvényesülsz? Neked a Szegedi Tudományegyetem Gyógyszerésztudományi Kara a megfelelő választás!

Általános felvételi információk

A szeptemberben induló képzésre 2021. február 15-ig lehet jelentkezni az E-felvételi felületen. A szabályok és tudnivalók a Felvételi tájékoztatóban olvashatók.


Változás a korábbi évek felvételi eljárásához képest:

Az SZTE GYTK felvételi keretszáma 140 főre bővült.

Az állami ösztöndíjas gyógyszerészképzésre történő felvételhez szükséges minimumpontszámot 380 pontra csökkentették.


Olvasd el tájékoztatónkat, és jelentkezz első helyen a szegedi gyógyszerészképzésre, hogy biztosan Tied legyen egy hely a 140-ből!


A GYTK felvételi kiadványa innen tölthető le.

Röviden a szegedi gyógyszerészképzésről és a gyógyszerészi hivatás előnyeiről

Szegedi Tudományegyetem felvételi oldala:

Néhány tudnivaló a Gyógyszerésztudományi Kar kollégiumáról.

Hírek

 Hírek RSS

Ev_gyogyszereszhallgatoja

A Magyar Gyógyszerészhallgatók Egyesülete és a Magyar Gyógyszerésztudományi Társaság szervezésében 2021. május 14-én kerül megrendezésre Az év gyógyszerészhallgatója 2021 című verseny.