Felvételizőknek

Általános felvételi információk

A szeptemberben induló képzésre február 15-ig lehet jelentkezni az E-felvételi felületen. A szabályok és tudnivalók a Felvételi tájékoztatóban olvashatók.


Az SZTE GYTK felvételi keretszáma 140 főre növekedett.

A felsőoktatási törvényben szerint az állami ösztöndíjas gyógyszerészképzésre történő felvételhez szükséges minimumpontszám 2022-ben 360 pont, amely a kapacitásnak megfelelően módosulhat.


Olvasd el tájékoztatónkat, és jelentkezz első helyen a szegedi gyógyszerészképzésre, hogy biztosan Tied legyen egy hely a 140-ből!


A GYTK felvételi kiadványa innen tölthető le.

Az Egis kezdeményezésére, az SZTE Gyógyszerésztudományi Kara, a BME, az ELTE és az SE részvételével megvalósult projekt célja, hogy átfogó, mindenki számára elérhető érettségi előkészítő programot nyújtson azoknak a diákoknak, akik érdeklődnek a gyógyszerészi, vegyész-, vegyészmérnöki vagy pálya iránt, és kémiából szeretnének érettségizni.

A program honlapja: Sokszínű kémia

Luca és Jani bemutatják a szegedi gyógyszerészképzést:


Három Szegeden végzett fiatal gyógyszerész mesél a pályaválasztásról és karrierjéről:

Tudj meg többet a képzésről online nyíltnapi előadásunkból!


Alapozd meg a jövőd nálunk!

Érdekel a biológia és a kémia? Piacképes tudásra vágysz, amellyel több területen is érvényesülsz? Neked a Szegedi Tudományegyetem Gyógyszerésztudományi Kara a megfelelő választás!

Kiselőadásokkal, a gyógyszerkutatás különböző területeinek bemutatásával és laborgyakorlatokal várjuk a kémia, biológia és egészségtudományok iránt érdeklődő középiskolás csoportokat a Gyógyszerésztudományi Karon.

További részletekért kattintson a címre, illetve görgessen lejjebb!

Információ a nyílt napokról

Időpontok:

Kari nyílt napok: 2021. november 6. és 2022. január 22.

Röviden a szegedi gyógyszerészképzésről és a gyógyszerészi hivatás előnyeiről

Szegedi Tudományegyetem felvételi oldala:

Néhány tudnivaló a Gyógyszerésztudományi Kar kollégiumáról.

Hírek

 Hírek RSS

angol billentyűzet

Érdekel az egészségügyi angol? Szeretnél nappali hallgatói jogviszonyt munka mellett? Szükséged van az angol nyelvű kommunikációra egészségügyi környezetben? Van már diplomád, vagy idén végzel és van középszintű angol nyelvtudásod?