Felvetteknek

2023. szeptember 04.
2023. augusztus 25.

Pályázati felhívás Szent-Györgyi Hallgató Ösztöndíjra a Szegedi Tudományegyetem ÁOK/FOK/GYTK/TTIK (Biológia, Molekuláris bionika, Kémia és Biomérnök szak) I. és II. éves hallgatói részére 2023.

2023. augusztus 01.

Az adategyeztető űrlapot a beiratkozást megelőzően a Modulo felületén lehet kitölteni 2023. augusztus 1. és augusztus 20. között. Az űrlapot a Modulo felületén a Beadás gombra kattintva, a Szegedi Tudományegyetem mappán belül találja.

2023. július 26.

Összegyűjtöttük és térképen jelöltük a legfontosabb helyeket, hogy minden fontos helyszínt megtalálj már az első héten.

Eskü
2023. július 26.

Az elsőéves hallgatók ünnepélyes eskütételére 2023. szeptember 11-én (hétfőn) 12:30 órától a II. tanteremben (a Gyógyszerésztudományi Kar főépületében) kerül sor.

Gólyainfó
2022. július 08.

Kedves Elsőéves Hallgató!


Gratulálunk sikeres felvételi eredményedhez és szeretettel köszöntünk a Szegedi Tudományegyetem Gyógyszerésztudományi Kara nevében!


Az SZTE Hallgatói Szolgáltató Iroda (HSZI) által kiküldött felvételi határozatot tartalmazó levéllel már bizonyára nagyon sok fontos információhoz hozzájutottál, ami megkönnyíti tanulmányaid megkezdését.


A Hallgatói Szolgáltatói Iroda információi félévkezdéshez (beiratkozás, diákigazolvány)


Az SZTE honlapján a Felvett hallgatóknak menüpontban megtalálod a legszükségesebb információkat. Kérjük, olvasd el figyelmesen kiértesítő levelünket, valamint a legfontosabb tanulmányi tudnivalókat! Segítségképpen követheted a Checklisten lévő állomásokat.


A zökkenőmentes évkezdést szolgálja az a cikksorozat, amely az egyetemi élet első lépéseihez kíván fogódzókat nyújtani.


Az alábbiakban olyan további fontos és hasznos információkra hívjuk fel figyelmed, amelyek reményeink szerint segítségedre lesznek gyógyszerészi tanulmányaid megkezdésében, a kezdeti nehézségek leküzdésében.

A beiratkozás a Hallgatói Szolgáltató Iroda (HSZI) és az Oktatási Igazgatóság közös szervezésében, központilag kerül megrendezésre a Szegedi Tudományegyetem (SZTE) hallgatói számára a Hallgatói Szolgáltató Irodán.
A SZOTE Gólyatábor az SZTE GYTK (Gógyszerésztudományi Kar), SZAOK (Szent-Györgiy Albert Orvostudományi Kar) és FOK (Fogorvostudományi Kar) Hallgatói Önkormányzatai által szervezett program a három egészségügyi osztatlan mesterképzésbe felvett elsőévesek számára.

Hírek

 Hírek RSS

Stajer_Gezane_cimlap

Szomorú szívvel tudatjuk, hogy életének 88. évében elhunyt Dr. Stájer Gézáné, az SZTE Gyógyszerkémiai Intézetének nyugalmazott egyetemi adjunktusa.