Felvetteknek

2023. október 26.

A hallgató korábbi, felsőoktatási intézményben sikeresen elvégzett kurzusainak beszámításával csökkentheti a szakon megszerzendő kreditek számát.

2023. szeptember 04.
2023. augusztus 25.

Pályázati felhívás Szent-Györgyi Hallgató Ösztöndíjra a Szegedi Tudományegyetem ÁOK/FOK/GYTK/TTIK (Biológia, Molekuláris bionika, Kémia és Biomérnök szak) I. és II. éves hallgatói részére 2023.

2023. augusztus 01.

Az adategyeztető űrlapot a beiratkozást megelőzően a Modulo felületén lehet kitölteni 2023. augusztus 1. és augusztus 20. között. Az űrlapot a Modulo felületén a Beadás gombra kattintva, a Szegedi Tudományegyetem mappán belül találja.

2023. július 26.

Összegyűjtöttük és térképen jelöltük a legfontosabb helyeket, hogy minden fontos helyszínt megtalálj már az első héten.

Az elsőéves gyógyszerész hallgatók ünnepélyes eskütétele
2023. július 26.

Az elsőéves hallgatók ünnepélyes eskütételére 2023. szeptember 11-én (hétfőn) 12:30 órától a II. tanteremben (a Gyógyszerésztudományi Kar főépületében) kerül sor.

Gólyainfó
2022. július 08.

Kedves Elsőéves Hallgató!


Gratulálunk sikeres felvételi eredményedhez és szeretettel köszöntünk a Szegedi Tudományegyetem Gyógyszerésztudományi Kara nevében!


Az SZTE Hallgatói Szolgáltató Iroda (HSZI) által kiküldött felvételi határozatot tartalmazó levéllel már bizonyára nagyon sok fontos információhoz hozzájutottál, ami megkönnyíti tanulmányaid megkezdését.


A Hallgatói Szolgáltatói Iroda információi félévkezdéshez (beiratkozás, diákigazolvány)


Az SZTE honlapján a Felvett hallgatóknak menüpontban megtalálod a legszükségesebb információkat. Kérjük, olvasd el figyelmesen kiértesítő levelünket, valamint a legfontosabb tanulmányi tudnivalókat! Segítségképpen követheted a Checklisten lévő állomásokat.


A zökkenőmentes évkezdést szolgálja az a cikksorozat, amely az egyetemi élet első lépéseihez kíván fogódzókat nyújtani.


Az alábbiakban olyan további fontos és hasznos információkra hívjuk fel figyelmed, amelyek reményeink szerint segítségedre lesznek gyógyszerészi tanulmányaid megkezdésében, a kezdeti nehézségek leküzdésében.

A beiratkozás a Hallgatói Szolgáltató Iroda (HSZI) és az Oktatási Igazgatóság közös szervezésében, központilag kerül megrendezésre a Szegedi Tudományegyetem (SZTE) hallgatói számára a Hallgatói Szolgáltató Irodán.
Felvett hallgatóink számára az Oktatási Igazgatóság e-mailben megküldi a Neptun, CooSpace, Modulo (tanulmányi rendszerek) használatához szükséges felhasználói azonosítót és jelszót. A Neptun, CooSpace és Modulo rendszerbe ezek segítségével tud belépni.
A gyógyszerészképzésben használt előadótermek a Gyógyszerésztudományi Kar Főépületében és a Semmelweis Ignác Kollégiumban.
SZTE szintű naptár a tanévek időrendi beosztásáról: kurzusfelvételi, vizsgajelentkezési, ügyintézési időadatokkal.
Az SZTE hallgatói számos kari, karközi, szervezetileg nem az egyetemhez tartozó, de hallgatóinknak lakhatási lehetőséget adó kollégiumba és szakkollégiumba jelentkezhetnek
A SZOTE Gólyatábor az SZTE GYTK (Gógyszerésztudományi Kar), SZAOK (Szent-Györgiy Albert Orvostudományi Kar) és FOK (Fogorvostudományi Kar) Hallgatói Önkormányzatai által szervezett program a három egészségügyi osztatlan mesterképzésbe felvett elsőévesek számára.
Az SZTE Gyógyszerésztudományi Kar Hallgatói Önkormányzata.
Feladata, hogy az egyetem szervezetén belül elvégezzen minden olyan adminisztrációs és szolgáltatási tevékenységet, amely a hallgatói pénzügyekkel (ki- és befizetések) és a diákigazolványokkal kapcsolatos, valamint részt vesz a hallgatói szolgáltatások tervezésében, bevezetésében és működtetésében.

Hírek

 Hírek RSS

2023_NTA_nyari_tabor

Csernyák Milán és Fodor Virág, a Nemzeti Tudósképző Akadémia középiskolás diákjai, 2023. július 9-14. között egy hetet töltöttek Karunkon, hogy megismerkedjenek a gyógyszerkutatás különböző területeivel. Az orvosbiológia kutatások iránt érdeklődő 11. és 12. osztályos diákoknak megrendezett Ifjú Kutatók Nyári Táborának 16 résztvevője párosával beosztva különböző helyszíneken kapcsolódhatott be egy-egy kutatócsoport munkájába. A GYTK-ra érkező két diák nem csupán egy laboratóriumban dolgozhatott, hanem a GYTK mind a hat intézetébe ellátogathatott. Az alábbiakban olvashatják a nálunk eltöltött egy hétről szóló beszámolójukat.