Herba_Medica_2021

A 2021/2022-es tanévben újra megrendezésre kerül Karunk középiskolásoknak meghirdetett tanulmányi versenye

2021. november 4-ig lehet nevezni a kémiai és biológiai tárgyú tanulmányi versenyre, amelynek célja a gyógyszerésztudományok megismertetése a hazai és határon túli középiskolásokkal.

A gyógyszerész- és egészségtudományokat érintő komplex feladatok révén a versenyzők megismerkedhetnek a tudományos kutatással és a gyógyszerészi hivatással. A két írásbeli online fordulón legjobb eredményt elérő diákok jutnak be a Szegeden megrendezésre kerülő országos döntőbe, amelyen értékes nyereményekért küzdhetnek az Gyógyszerésztudományi Kar laboratóriumában és előadótermében. Az immár negyedik alkalommal meghirdetett tanulmányi verseny nem csupán a kémiai és biológiai ismeretek elsajátítását, hanem azok alkalmazását, valamint a versenyzők egyéni természettudományos érdeklődésének kibontakozását is elősegíti.


További részletek a versenyről és regisztráció: IV. Herba Medica - 2021/2022


Képek a korábbi döntőkről:

Herba_Medica_donto


Hírek

 Hírek RSS
2024_Zsoldosne_szines

Búcsúztatása 2024. április 26-án (pénteken) 11 órakor lesz Szegeden, a Honvéd téri református templomban. Családja kérése, hogy tisztelői kegyeletüket egy szál virággal róják le. Végső nyugalomra szűk családi körben helyezik.

Korábbi hírek
2024. március 28.