Hallgatóknak

Vizsgaelnök kérelmezése - ÚJ E-MAIL CÍMEN!

Új e-mail cím:

vizsgaelnok.pharm@szte.hu


A fogadónyilatkozatok leadási határideje: 2020. 06. 24.

Nyári gyakorlat 1. és Nyári gyakorlat 2. igazolásának feltöltése a Moduloban: 2020. 08. 01. (08:00) - 2020. 09. 21. (23:59)

Záróvizsga előtti gyakorlat 1. igazolásának feltöltése a Moduloban: 2020. 08. 14. (08:00) - 2020. 09. 21. (23:59)

Záróvizsga előtti gyakorlat 2. fogadónyilatkozatok leadási határideje: 2020. november 13., a gyakorlat eltöltésére igazoló dokumentumok feltöltésének a határideje a Moduloban: 2021. május 31., 11 óra !

Szegedi Tudományegyetem Gyógyszerésztudományi Kar Hallgatói Önkormányzata
A Kollégium a belvárosban helyezkedik el, mindössze négy percnyi sétára a Gyógyszerésztudományi Kar központi épületétől, közel a vasútállomáshoz és a helyi közlekedési lehetőségekhez, bevásárló helyekhez.
Egyetemünk hallgatói 2001 óta tanulmányi ügyeik intézésére az ETR-t (Egységes Tanulmányi Rendszer) alkalmazzák. Segítségével a hallgatók bárhonnan intézhetik kurzusfelvételeiket, jelentkezhetnek vizsgáikra, módosíthatják adataikat (csak olyan adatokat, amiről nem kell törzslapot kiállítani a tanulmányi osztályoknak), emellett kommunikálhatnak egymással, és információkat szerezhetnek kurzusaikról, pénzügyeikről.
Egyetemünk hallgatói 2017-től tanulmányi ügyeik intézésére a NEPTUN rendszert alkalmazzák. Segítségével a hallgatók bárhonnan intézhetik kurzusfelvételeiket, jelentkezhetnek vizsgáikra, módosíthatják adataikat.
A tanulás és oktatás, együttműködés a közös célok érdekében. Az együttműködés a résztvevők közös szándékából jön létre. A Coospace csupán virtuális színtereket kínál a valódi tanulási folyamatok támogatására. Egy-egy kurzushoz kapcsolódó önálló színtér lehetőséget ad a résztvevők számára a kommunikációra, forrásanyagok, tematikák, tananyag letöltésére, otthoni feladatok feltöltésére és értékelésére, feladatok határidejének és az előadások, szemináriumok vagy egyéb gyakorlati célú találkozási alkalmak számontartására.
A kényelmesebb, korszerűbb, gyorsabb, környezetkímélőbb ügyintézés az elektronikus ügyintézés. A MODULO rendszer a Szegedi Tudományegyetem új szolgáltatása, mely ügyfélkapuként működik.