2022.12.08.

----------------------

 

Év végi nyitvatartás

 

Az SZTE Klebelsberg Könyvtár decemberben vasárnaponként és a két ünnep között is nyitva tart: http://www.ek.szte.hu/nyitvatartas/.

 

-------------------

 

Karikó Katalin elismerései : a tanulmányi versenyektől a Lasker-díjig

 

A Szegedi Tudományegyetem díszdoktora és kutatóprofesszora elismerései közül néhány érdekességet emel ki a kiállítás. Karikó Katalin itt bemutatott iskolai dokumentumai a tanulmányi versenyeknek a tehetséggondozásban betöltött szerepére irányítják a figyelmet. A legfontosabb kitüntetések díjátadóin készült sajtó- és műtárgyfotók bepillantást engednek a tudomány eddig nem ismert világába.

A Szegedi Tudományegyetem József Attila Tanulmányi és Információs Központ kiállítási terében 2022. december 8. és 2023. január 31. között látható.

 

http://www.ek.szte.hu/event/kariko-katalin-elismeresei-a-tanulmanyi-versenyektol-a-lasker-dijig/

 

--------------------

 

Új hasonlóság ellenőrző funkció

 

Értesítjük felhasználóinkat, hogy hasonlóság ellenőrző eszközünk új funkcióval bővült.

 

A Doc-to-Doc Comparison modul maximum 5 darab, 400 oldalas dokumentummal tudja összehasonlítani a vizsgálatra kijelölt fájlt. Az összehasonlítás alapjául szolgáló fájlokat igénylőink küldhetik meg nekünk.

 

http://szerzoknek.ek.szte.hu/uj-hasonlosag-ellenorzo-funkcio/

 

----------------------

 

Az SZTE Klebelsberg Könyvtár új e-book platformja

 

Az intézményi e-folyóirat platformunk sikerét követően elindítottuk az SZTE Klebelsberg Könyvtár OMP  alapú, professzionális e-book platformját, mely az egyetem egységeinek könyvsorozatai és monográfiái számára biztosít  szabványos megjelenési felületet, nagyobb nemzetközi láthatóságot valamint a könyvek  szerkesztői számára rugalmas szerkesztési rendszert.

 

http://www.ek.szte.hu/az-szte-klebelsberg-konyvtar-uj-e-book-platformja/

 

----------------------

Hírek

 Hírek RSS
2024_Zsoldosne_szines

Búcsúztatása 2024. április 26-án (pénteken) 11 órakor lesz Szegeden, a Honvéd téri református templomban. Családja kérése, hogy tisztelői kegyeletüket egy szál virággal róják le. Végső nyugalomra szűk családi körben helyezik.

Korábbi hírek
2024. március 28.