2022.06.23.

----------------

 

Június 25. szombat: zárás 14 órakor

 

Tájékoztatjuk olvasóinkat, hogy - az épületben tartott egyetemi rendezvény miatt - az SZTE Klebelsberg Könyvtár június 25-én, szombaton 14 órakor zár. Az előkészítő munkálatok várhatóan már korábban elkezdődnek, és esetenként zajjal járhatnak. Megértésüket köszönjük.

 

----------------

 

Web of Science - Citation Connection - JCR képzés

 

Június 27-én hétfőn a Szegedi Tudományegyetem Klebelsberg Kuno Könyvtárában a Clarivate hivatásos trénere, Tóth Szász Enikő tart magyar nyelven továbbképzést a cég SZTE-n is használatban lévő eszközeiről, mint a Web of Science, a Citation Connection és a Journal Citation Reports, aminek júliusban megjelenő újdonságairól is szó lesz.

 

Képzés helye: AudMin, földszint

Ideje: 2022. június 27. 13:00

Előadó: Tóth Szász Enikő

 

Az előadás magyar nyelvű.

 

Minden érdeklődőt szeretettel várunk.

 

http://szerzoknek.ek.szte.hu/event/web-of-science-citation-connection-jcr-kepzes/

 

-----------------

 

Publikációs segédletek

 

Könyvtárunkban számos alkalommal került sor szerzőknek szóló, publikálással kapcsolatos előadásokra, szemináriumokra, webinárokra. 

Ezen az oldalon az ezekhez tartozó prezentációkat és videókat gyűjtjük össze, melyekből szerzőink hasznos információkhoz juthatnak a publikálással, illetve egyes adatbázisok, felületek használatával kapcsolatban.

 

http://szerzoknek.ek.szte.hu/segedletek/

 

-----------------

Hírek

 Hírek RSS
2024_Zsoldosne_szines

Búcsúztatása 2024. április 26-án (pénteken) 11 órakor lesz Szegeden, a Honvéd téri református templomban. Családja kérése, hogy tisztelői kegyeletüket egy szál virággal róják le. Végső nyugalomra szűk családi körben helyezik.

Korábbi hírek
2024. március 28.