2022.03.24.

Tudományos publikálást segítő E-learning platform

 

Előfizetés keretében hozzáférhetővé vált a Karger Campus Platform, ami strukturált képzés keretében több mint 10 tudományos publikálást segítő tanfolyamot tartalmaz, elsősorban orvosi, élettudományi területeken. Az e-learning anyagokat több mint 20 éves, szakterületi publikálási tapasztalattal rendelkező szakértők állítottak össze.

 

http://szerzoknek.ek.szte.hu/tudomanyos-publikalast-segito-e-learning-platform/

 

--------------------------

 

Tanszéki Open Access számla ügyintézés

 

Az SZTE Közbeszerzési Szabályzatának megfelelően minden Open Access publikációs költséget tartalmazó számla kötelezettségválllalói engedélyeztetését az SZTE Klebelsberg Könyvtár intézi. A tanszéki kollégák számára az ügyintézést megkönnyítendő részletes eljárásrendet állítottunk össze.

 

Bővebben: 

http://szerzoknek.ek.szte.hu/tanszeki-open-access-szamla-ugyintezes-2/

 

--------------------------

 

Webinár: A nyílt tudomány kezdeményezések támogatása megbízható adatokkal és méretezhető megoldásokkal 2022. március 30. 10:00-11:00

 

A nyílt tudomány jelentős rendszerváltás, a hozzáférésen és együttműködésen alapuló megközelítése várhatóan felgyorsítja a kutatásokat és innovációt. A Web of Science a kiadósemleges tartalmával úttörő szerepet játszik a nyílt tudomány kezdeményezések támogatásában mind az adataival mind pedig a megbízható adatokra épülő elemzési megoldásokkal. Csatlakozzon ehhez a webinárhoz, hogy megtudja, hogyan mérheti fel a finanszírozási kötelezettségeknek való megfelelést, mérheti a releváns hatást és hogyan javíthatja a kutatás hatékonyságát és átláthatóságát.

 

http://szerzoknek.ek.szte.hu/event/a-nyilt-tudomany-kezdemenyezesek-tamogatasa-megbizhato-adatokkal-es-meretezheto-megoldasokkal/

 

-----------------------

 

Webinár angol nyelven: Virtual IEEE Authorship and Open Access Symposium 2022. március 30. 14:00 - 15:30

 

This free live webinar session will provide authors with best practices in preparing a manuscript, navigating the journal submission process, and important tips about how to get published. It will also review the opportunities authors and academic institutions have to enhance the visibility and impact of their research by publishing in the many open access options available from IEEE.

 

-----------------------

 

Webinár: A folyóiratok elemzési lehetőségeinek folyamatos fejlődése 2022. március 31. 10:00 - 11:00

 

A tudományos kimenet folyamatos növekedése, a nyílt kutatások által vezérelt változó piaci dinamika és az érdekelt felek folyamatosan változó elvárásai ma minden eddiginél fontosabbá teszik a folyóiratok folyamatos követését és elemzését.

 

Csatlakozzon a webinárhoz, ahol bemutatjuk, hogy az átlátható, kiadósemleges adataink és mérőszámaink hogyan segítenek magabiztos döntéseket hozni ebben a folyamatosan változó környezetben, akár az első kézirat benyújtásakor, akár egy több ezer publikációból álló portfólió kezelése esetében.

 

-----------------------

Hírek

 Hírek RSS
2024_Zsoldosne_szines

Búcsúztatása 2024. április 26-án (pénteken) 11 órakor lesz Szegeden, a Honvéd téri református templomban. Családja kérése, hogy tisztelői kegyeletüket egy szál virággal róják le. Végső nyugalomra szűk családi körben helyezik.

Korábbi hírek
2024. március 28.