2022.02.02.

Springer Nature webinárium

 

Szeretettel várunk minden érdeklődőt a 2022. február 8-án (kedden) megrendezendő Springer Nature webináriumra, amely az Open Access és publikáció témakörét is érinti.

 

http://szerzoknek.ek.szte.hu/event/springer-nature-webinarium/

 

------------------

 

Kutatási adatkezelés meetup

2022. február 10. 14:00-15:00

 

2021 decemberében nyilvánossá vált az NKFIH oldalán a 2022-es felhívás az OTKA fiatal kutatói kiválósági program pályázathoz (FK_22) és az OTKA kutatási témapályázathoz (K_22). A pályázatok beadási határideje február 17. és február 24. Az OTKA pályázatok kötelező eleme 2021 óta a kutatási adatkezelési terv.

 

A 2021-es komoly érdeklődésre való tekintettel az SZTE Klebelsberg Könyvtár újra kutatási adatkezelés meetupokat szervez az SZTE kutatóinak, annak érdekében, hogy a pályázók megfelelően tudják kitölteni az OTKA kutatási adatkezelési tervet.

 

http://szerzoknek.ek.szte.hu/event/kutatasi-adatkezeles-meetup-21/

 

--------------------

 

Új Ebsco e-könyvek

 

Értesítjük felhasználóinkat, hogy több mint 6000 e-könyvvel, köztük az American Chemical Society, Bentham Science, Brill, Cambridge University Press, De Gruyter, Elsevier, Emerald, Lippincott Williams & Wilkins, Oxford University Press, SAGE Publications, Taylor & Francis, Thieme Medical Publishing címekkel gyarapodott állandó gyűjteményünk.

 

http://www.ek.szte.hu/uj-ebsco-e-konyvek-4/

 

----------------------

 

Február 9-ig még elérhető a LWW Health Library

 

Örömmel értesítjük felhasználóinkat, hogy a Lippincott, Williams & Wilkins 2022. február 9-ig megnyitotta számunkra a Lippincott, Williams & Wilkins Health Library adatbázist, mely a kiadó legfontosabb orvosi elektronikus tankönyveket tartalmazza.

 

http://www.ek.szte.hu/lww-health-library-2/

Hírek

 Hírek RSS
2024_Zsoldosne_szines

Búcsúztatása 2024. április 26-án (pénteken) 11 órakor lesz Szegeden, a Honvéd téri református templomban. Családja kérése, hogy tisztelői kegyeletüket egy szál virággal róják le. Végső nyugalomra szűk családi körben helyezik.

Korábbi hírek
2024. március 28.