DSCN0156b

Kutatók Éjszakája a Gyógyszerésztudományi Karon

Nyitva álltak a látogatók előtt a Gyógyszerésztudományi Kar tantermei és laboratóriumai.

2015. szeptember 25-én, immár tízedik alkalommal került megrendezésre a Kutatók Éjszakája rendezvénysorozat, amelyhez idén először, a Kabay János Szakkollégium szervezésében a Gyógyszerésztudományi Kar is csatlakozott.


Az érdeklődők számos Intézet programjain vehettek részt 17 órától egészen 23 óráig. Játékos feladatok, látványos kísérletek, érdekes előadások során kicsik és nagyok egyaránt bepillanthattak a gyógyszerészkutatók mindennapjaiba, kipróbálhatták magukat kutatóként, valamint sok hasznos ismerettel lehettek gazdagabbak.


A rendezvény sikerét igazolja, hogy több száz látogató fordult meg a Kar épületében az éjszaka alatt, akiket az alagsori labortól egészen a harmadik emeletig tárt ajtók vártak. Azonban nem csupán a vendégek, hanem a közreműködő intézetek is egy jó hangulatú, emlékezetes eseménynek lehettek részesei, ugyanis a tapasztalatok alapján a következő év, reméljük legalább ilyen, ha nem még sikeresebb lesz. A szervezők ezúton is szeretnék megköszönni az oktatók, PhD hallgatók és TDK hallgatók kitartó és fáradságos munkáját!


 001

Hírek

 Hírek RSS
2024_Zsoldosne_szines

Búcsúztatása 2024. április 26-án (pénteken) 11 órakor lesz Szegeden, a Honvéd téri református templomban. Családja kérése, hogy tisztelői kegyeletüket egy szál virággal róják le. Végső nyugalomra szűk családi körben helyezik.