Pályázat "OKTATÓ GYÓGYSZERTÁR" címre

Azon gyógyszertárak számára, akik az SZTE GYTK-ról szeretnének hallgatót szakmai gyakorlatra fogadni.

Tisztelt Oktató Gyógyszerészek!

 

Az alábbi pályázat azok számára nyújt segítséget, akik a Szegedi Tudományegyetem Gyógyszerésztudományi Karáról szeretnének hallgatókat gyakorlatra fogadni.

Amennyiben a pályázatot kitöltik, aláírva és pecséttel ellátva a Tanulmányi Osztályra eljuttatják, úgy eredményes elbírálás után a gyógyszertár a Kartól megkapja az "Oktató gyógyszertár" címet, és a hallgató szakmai gyakorlatát ott töltheti.

 

A kari akkreditációval kapcsolatos további kérdésekkel kérjük, forduljanak munkatársunkhoz, Szatmári Gáborhoz a 62/343-070-es telefonszámon, illetve a szatmari.gabor@szte.hu e-mail címen.

 

Az országos akkreditációval kapcsolatos kérdésekkel kérjük, keressék munkatársunkat, Dr. Háznagyné Radnai Erzsébetet a 62/546-454-es telefonszámon, illetve a haznagyne.radnai.erzsebet@szte.hu e-mail címen.

 

A kari akkreditációval kapcsolatos pályázatokat kérjük az alábbi címre postázni:

 

SZTE Gyógyszerésztudományi Kar

Tanulmányi Osztály

/Szatmári Gábor/

Szeged

Zrínyi utca 9.

6720


Letölthető dokumentumok:


Pályázat közforgalmú gyógyszertár részére


Pályázat intézeti gyógyszertár részére

Hírek

 Hírek RSS

Nyilt_nap_2021-11-06

2021. november 6-án (szombaton) 10 órai kezdettel kari nyílt napunk keretében várjuk azokat a középiskolás érdeklődőket, akik szeretnének megismerkedni a gyógyszerészi hivatás nyújtotta lehetőségekkel, a szegedi gyógyszerészképzéssel, a Kar és az SZTE által biztosított lehetőségekkel.