Pályázat "OKTATÓ GYÓGYSZERTÁR" címre

Tisztelt Oktató Gyógyszerészek!

 

Az alábbi pályázat azok számára nyújt segítséget, akik a Szegedi Tudományegyetem Gyógyszerésztudományi Karáról szeretnének hallgatókat gyakorlatra fogadni.

Amennyiben a pályázatot kitöltik, aláírva és pecséttel ellátva a Tanulmányi Osztályra eljuttatják, úgy eredményes elbírálás után a gyógyszertár a Kartól megkapja az "Oktató gyógyszertár" címet, és a hallgató szakmai gyakorlatát ott töltheti.

 

A kari akkreditációval kapcsolatos további kérdésekkel kérjük, forduljanak munkatársunkhoz, Kordásné Moró Eszterhez a 62/343-070-es telefonszámon, illetve a moro.eszter@pharm.u-szeged.hu e-mail címen.

 

A pályázatokat kérjük az alábbi címre postázni:


SZTE Gyógyszerésztudományi Kar

Tanulmányi Osztály

/Kordásné Moró Eszter/

Szeged

Zrínyi utca 9.

6720


Letölthető dokumentumok:

 

Pályázat Közforgalmú Gyógyszertár részére

 

Pályázat Intézeti Gyógyszertár részére

 

Az országos akkreditációval kapcsolatos kérdésekkel forduljanak munkatársunkhoz, Dr. Háznagyné Radnai Erzsébethez a 62/546-454-es telefonszámon, illetve a haznagy.radnai@pharm.u-szeged.hu e-mail címen.Tanulmányi Osztály

Hírek

 Hírek RSS

DSC_5341

2018. november végén vette át aranydiplomáját a Szegedi Gyógyszerésztudományi Kar Gyógyszertechnológiai és Gyógyszerfelügyeleti Intézetének professor emeritája, dr. Pintyéné dr. Hódi Klára. A Professzor Asszony sikerekben gazdag pályája – kis kitérővel – Karunkon kezdődött és itt teljesedett ki. Vele beszélgettünk az ünnepi alkalomból szakmáról, karrierről, emberségről.