Szent_Gyorgyi_hallgato

Legyél Te is Szent-Györgyi Hallgató Budapesten, Debrecenben, Szegeden vagy Pécsen

Pályázati felhívás Szent-Györgyi Hallgató Ösztöndíjra a Szegedi Tudományegyetem ÁOK/FOK/GYTK/TTIK (Biológia, Molekuláris bionika, Kémia és Biomérnök szak) I. és II. éves hallgatói részére 2022.

Tisztelt I. és II. éves Hallgatók!
Tisztelt leendő Szent-Györgyi Hallgatók!


A Nemzeti Tudósképző Akadémia (NTA) 2021. szeptember 1-én az Innovációs és Technológiai Minisztérium támogatásával alakult meg, melynek célja az orvosbiológiai tudományokat magas szinten művelő kiemelkedő hallgatók anyagi és képzési támogatása egyetemi tanulmányaik során. A Szegedi Tudományegyetem (SZTE) és a Szegedi Biológiai Kutatóközpont (SZBK) elkötelezettek a orvosbiológiai tudományokat magas szinten művelni kívánó, kiemelkedő képességű hallgatók támogatásában, ezért 2021. novemberében az intézmények csatlakoztak az NTA programjához és várják a hallgatók jelentkezését. A jelenlegi felvételi időszakban az SZTE és az SZBK kutatócsoportjaiba legfeljebb 13 fő felvételére van lehetőség.


A pályázati dokumentumok alább érhetők el.Legyél Te is Szent-Györgyi Hallgató Budapesten, Debrecenben, Szegeden vagy Pécsen - fontos tudnivalók

Hírek

 Hírek RSS

szteinnovacios_dij_palyazat1

A pályázat célja az egyetem azon kutatóinak, valamint hallgatóinak támogatása, akik az egyetemhez kötődő kutatómunkájuk során olyan tudományos eredményt, innovatív megoldást dolgoztak ki, amely szellemi alkotásnak minősül és üzleti szempontból hasznosítható lehet.