Szakdolgozattal kapcsolatos dokumentumok

Eljárásrend

Tekintettel a járványügyi helyzetre a tavalyi félévhez hasonlóan módosítottuk a szakdolgozat előkészítés kurzusokkal kapcsolatos eljárásrendet: a hallgatók helyett a szakdolgozati témalapokat intézeti bontásban a TO küldi meg minden intézeti tanulmányi felelős részére, akik az oktatókkal leigazoltatják az eredeti dokumentumot. A témalapokat ezután kérjük a tanulmányi felelősök által a TO-ra mielőbb visszajuttatni.

Szakdolgozat témalap
Kérünk minden konzulenst, hogy a kitöltött összefoglaló PDF változatát e-mailben szíveskedjenek a Tanulmányi Osztályra Tanács Éva (tanacs.eva@szte.hu) részére eljuttatni az alábbi formátumban:


Hallgató vezetékneve_hallgató keresztneve_összefoglaló


Kérek minden bírálót, hogy a kitöltött magyar és angol bírálati lap PDF változatát e-mailben és nyomtatott formában (aláírva, pecséttel ellátva) is szíveskedjen a Tanulmányi Osztályra Tanács Éva részére eljuttatni. Az e-mailben küldött bírálati lap file elnevezése a következő legyen:


Hallgató vezetékneve_Hallgató keresztneve_szakdolgozat bírálat.pdf


Tanács Éva (tanacs.eva@szte.hu)

Kérek minden kollégát, hogy a kitöltött magyar, ill. angol nyelvű védési jegyzőkönyv PDF változatát e-mailben és nyomtatott formában (aláírva, pecséttel ellátva) is szíveskedjen a Tanulmányi Osztályra Tanács Éva részére eljuttatni. Az e-mailben küldött védési jegyzőkönyvek file elnevezése a következő legyen:

 

Hallgató vezetékneve_Hallgató keresztneve_jegyzőkönyv.pdf

Hírek

 Hírek RSS

Nyilt_nap_2021-11-06

2021. november 6-án (szombaton) 10 órai kezdettel kari nyílt napunk keretében várjuk azokat a középiskolás érdeklődőket, akik szeretnének megismerkedni a gyógyszerészi hivatás nyújtotta lehetőségekkel, a szegedi gyógyszerészképzéssel, a Kar és az SZTE által biztosított lehetőségekkel.