Talent_2021

Talent ösztöndíjas gyógyszerészhallgatók

A Szegedi Tehetséggondozó Tanács megalakulásának 15. évfordulója alkalmából idén mintegy kétszázan részesülhettek támogatásban az SZTE hallgatói közül. 3 Év Tehetsége díjat, 17 arany, 29 ezüst és 61 bronz fokozatú Talent ösztöndíjat ítéltek oda a hallgatóknak, emellett az Év Sportolója és az Év Művészei címet is kihirdették.

A Gyógyszerésztudományi Kar hallgató közül Szabó Réka Eszter ezüst, Rónaszéki Anna és Szatmári Gábor bronz fokozatú Talent ösztöndíjat kapott.

A Tanács tehetséggondozó munkáját ebben az évben is a Pro Talentis Universitatis Alapítvány, Szeged Megyei Jogú Város Önkormányzata és a tehetséggondozás iránt elkötelezett vállalatok támogatták. A szervezői feladatokat az SZTE Junior Akadémia látta el.

(Forrás: SZTE sajtóközlemény)


Hírek

 Hírek RSS

Nyilt_nap_2021-11-06

2021. november 6-án (szombaton) 10 órai kezdettel kari nyílt napunk keretében várjuk azokat a középiskolás érdeklődőket, akik szeretnének megismerkedni a gyógyszerészi hivatás nyújtotta lehetőségekkel, a szegedi gyógyszerészképzéssel, a Kar és az SZTE által biztosított lehetőségekkel.