Dsc_6394_x

Nyílt nap a Gyógyszerésztudományi Karon

A járvánügyi előírások betartásával karunk 2020. november 7-én (szombaton) 10 órai kezdettel nyílt napot tart a gyógyszerészképzés iránt érdeklődő középiskolások számára.

Szeretettel várunk minden természettudományok, gyógyítás, gyógyszerészet és tudományos kutatás iránt érdeklődő középiskolás diákot és szüleiket a szegedi Gyógyszerésztudomány Kar nyílt napján, melynek programja:
- A Kar és a gyógyszerészképzés bemutatása
- Oktató és kutatólaboratóriumok megtekintése

Időpont: 2020. november 7. 10-12 óra
Helyszín: SZTE Gyógyszerésztudományi Kar épülete, Szeged, Eötvös u. 6.

A rendezvényen részt venni csak a járványügyi előírások betartásával lehetséges. Az épületbe történő belépéskor minden résztvevőnek le kell adni a kitöltött kockázatszűrő kérdőívet (honlapról letölthető) és testhőmérséklet-mérésen kell átesnie. A program teljes ideje alatt kötelező az orrot ás szájat takaró maszk viselése és a biztonságos távolságtartás.

A rendezvénnyel kapcsolatos esetleges változások miatt, kérjük, folyamatosan figyeljék a honlapon közzétett információkat!
A tanév másik nyílt napja: 2021. január 23-án lesz.

Hírek

 Hírek RSS

A pályázat célja az egyetem azon kutatóinak, valamint hallgatóinak támogatása, akik az egyetemhez kötődő kutatómunkájuk során olyan tudományos eredményt, innovatív megoldást dolgoztak ki, amely szellemi alkotásnak minősül és üzleti szempontból hasznosítható lehet.