Dsc_6394_x

Nyílt nap a Gyógyszerésztudományi Karon

A járvánügyi előírások betartásával karunk 2020. november 7-én (szombaton) 10 órai kezdettel nyílt napot tart a gyógyszerészképzés iránt érdeklődő középiskolások számára.

Szeretettel várunk minden természettudományok, gyógyítás, gyógyszerészet és tudományos kutatás iránt érdeklődő középiskolás diákot és szüleiket a szegedi Gyógyszerésztudomány Kar nyílt napján, melynek programja:
- A Kar és a gyógyszerészképzés bemutatása
- Oktató és kutatólaboratóriumok megtekintése

Időpont: 2020. november 7. 10-12 óra
Helyszín: SZTE Gyógyszerésztudományi Kar épülete, Szeged, Eötvös u. 6.

A rendezvényen részt venni csak a járványügyi előírások betartásával lehetséges. Az épületbe történő belépéskor minden résztvevőnek le kell adni a kitöltött kockázatszűrő kérdőívet (honlapról letölthető) és testhőmérséklet-mérésen kell átesnie. A program teljes ideje alatt kötelező az orrot ás szájat takaró maszk viselése és a biztonságos távolságtartás.

A rendezvénnyel kapcsolatos esetleges változások miatt, kérjük, folyamatosan figyeljék a honlapon közzétett információkat!
A tanév másik nyílt napja: 2021. január 23-án lesz.

Hírek

 Hírek RSS

Ev_gyogyszereszhallgatoja

A Magyar Gyógyszerészhallgatók Egyesülete és a Magyar Gyógyszerésztudományi Társaság szervezésében 2021. május 14-én kerül megrendezésre Az év gyógyszerészhallgatója 2021 című verseny.