OMHV_magyar

A Neptunban elérhetők az oktatói munka véleményezéséről szóló kérdőívek, amelyek kitöltésével hallgatóink anonim módon véleményt mondhatnak a kurzusokról és az oktatók teljesítményéről.

A kérdőívek 2021. július 17-ig tölthetők ki. A hallgatói visszajelzések a képzés minőségbiztosítása érdekében rendkívül fontosak.

Kedves Hallgató!


A Gyógyszerésztudományi Karon ebben a félévben 2021. július 17-ig a Neptunból (az Ügyintézés/Kérdőívek/Kitöltendő kérdőívek menüpontban) elérhető online kérdőívek (Oktatói munka hallgatói véleményezése – 2020/2021. 2. félév) kitöltésével mondhatsz véleményt a kurzusokról és az oktatók munkájáról. Egy kérdőív kitöltése 3-4 percet vesz igénybe.

A Neptun az online felméréshez külön felületet generál, amelyhez személyes adatokat nem rendel hozzá. A kitöltő személye nem azonosítható, a véleménynyilvánítás teljesen anonim módon történik.

A hallgatói visszajelzések a képzés minőségének javítása érdekében rendkívül fontosak. A felmérések eredményéről az intézetvezető és az érintett oktató értesül. A problémák megoldására intézkedések születnek, a pozitív visszajelzések pedig elismerést és megerősítést jelentenek oktatóink számára.

Alacsony kitöltési arány esetén eredménytelen a felmérés az adott kurzusra nézve, ezért mindenképpen töltsd ki valamennyi kurzusod esetén a kérdőívet. Rajtad is múlik, hogy hallgatótársaid később milyen színvonalú képzésben vehetnek részt.


Véleményeddel formáld a jövőt!


Hírek

 Hírek RSS

Kutatok_ejsazkaja_2021

2021. szeptember 24-én este a Gyógyszerésztudományi Kar minden intézete megnyitja ajtaját a gyógyszerészet különböző területei iránt érdeklődő látogatók számára. Tudjon meg többet a gyógyszerek alkalmazásáról, a hatóanyagkutatásról, a gyógyszergyártásról, a gyógynövényekről!