2023_Tavszi_Szel

Szegedi sikerek a XXVI. Tavaszi Szél Konferencián

Eredményesen zárult az idén 26. alkalommal megrendezett Tavaszi Szél Konferencia a Szegedi Tudományegyetem Gyógyszerésztudományi Karának doktoranduszai számára.

A Doktoranduszok Országos Szövetsége (DOSZ) minden évben másik egyetemmel együttműködésben szervezi meg ezt a nagyszabású, multidiszciplináris konferenciát. Idén a rendezvény a DOSZ és a Miskolci Egyetem Doktorandusz Önkormányzata közös szervezésében a Miskolci Egyetem kampuszán került megrendezésre 2023. május 5-7. között.

Az eseményen a Gyógyszertechnológiai és Gyógyszerfelügyeleti Intézetet dr. Cseh Martin, dr. Kondoros Balázs, dr. Pamlényi Krisztián, dr. Uhljar Luca és dr. Varga Patrícia képviselte.

A Gyógyszertudományok Doktori Iskola Gyógyszerhatástan, biofarmácia, klinikai gyógyszerészet képzési programjából Abdallah Hiba Faroug Muddather, Ali Hazhmat, Bartha Sándor, dr. Kemény Kata Kira, Njangiru Isaac Kinyua, Osman Alaa A. M. és dr. Szatmári Péter vettek részt.

Gyógyszeranalitika képzési programból dr. Petrovicz Vencel képviselte intézetét.


Hallgatóink a következő eredményekkel zárták a konferenciát:


Orvos- és egészségtudományi szekció

Interdiszciplináris alszekció

dr. Szatmári Péter: II. hely

dr. Pamlényi Krisztián: III. hely

Molekuláris tudományok alszekció

Muddather Hiba Faroug: II. hely

dr. Petrovicz Vencel: III. hely


Poszter IV. szekció

dr. Cseh Martin: I. hely


Gratulálunk valamennyi díjazottnak és további sikeres munkát kívánunk!


Tavasz_Szel_2023

Pamlényi Krisztián, Cseh Martin, Muddather Hiba Faroug,
Petrovicz Vencel, Szatmári PéterHírek

 Hírek RSS

2023_Oszi_nyilt_nap

2023. november 18-án (szombaton) 10 órai kezdettel kari nyílt napunk keretében várjuk azokat a középiskolás érdeklődőket, akik szeretnének megismerkedni a gyógyszerészi hivatással, a szegedi gyógyszerészképzéssel, a kar és az SZTE által biztosított lehetőségekkel.