2022_Regdon_Geza_PhD

Kiváló PhD Témavezető Elismerő Oklevelet vett át ifj. dr. Regdon Géza

A Szegedi Tudományegyetem nagyszabású centenáriumi program-sorozata 2022. november 12-én az SZTE Szenátus ünnepi ülésével zárult. A hagyományt követve a díszdoktoravató és kitüntetéseket átadó ceremóniát az SZTE Dugonics téri épületének dísztermében tartották.

Az ünnepségen 26-an vehették át a Szegedi Tudományegyetem különböző elismeréseit. Kiváló PhD Témavezető Elismerő Oklevelet kapott ifj. dr. Regdon Géza, a Gyógyszerésztudományi Kar Gyógyszertechnológiai és Gyógyszerfelügyeleti Intézetének egyetemi docense.

Ifj. dr. Regdon Géza 1982 óta Karunk oktatója. Az SZTE Gyógyszertudományok Doktori Iskola törzstagja. Eddigi 10 PhD hallgatója szerzett doktori fokozatot, és jelenleg is négy doktorandusz munkáját irányítja társtémavezetőként.


PhD fokozatot szerzett hallgatói:

Berkó Szilvia (2003)

Bölcskei Éva (2012)

Nikowitz Krisztina (2014)

Hegyesi Diána (2016)

Korteby Yasmine (2018)

Gottnek Mihály (2018)

Sipos Barbara Olga (2019)

Ranjous Yasmin (2021

Ludasi Krisztina (2021)

Ibrahim Yousif Hamed (2021)


Fokozatszerzés előtt álló és jelenlegi PhD hallgatói:

Oláh Ildikó (abszolutóriumot szerzett)

Pamlényi Krisztián

Saker Ranim

Mahmoud Azza Asim Khalid

Rayya Hala


Docens úrnak szívből gratulálunk, és további sikereket kívánunk!


Hírek

 Hírek RSS

2023_NTA_nyari_tabor

Csernyák Milán és Fodor Virág, a Nemzeti Tudósképző Akadémia középiskolás diákjai, 2023. július 9-14. között egy hetet töltöttek Karunkon, hogy megismerkedjenek a gyógyszerkutatás különböző területeivel. Az orvosbiológia kutatások iránt érdeklődő 11. és 12. osztályos diákoknak megrendezett Ifjú Kutatók Nyári Táborának 16 résztvevője párosával beosztva különböző helyszíneken kapcsolódhatott be egy-egy kutatócsoport munkájába. A GYTK-ra érkező két diák nem csupán egy laboratóriumban dolgozhatott, hanem a GYTK mind a hat intézetébe ellátogathatott. Az alábbiakban olvashatják a nálunk eltöltött egy hétről szóló beszámolójukat.