Legyél Te is Szent-Györgyi Hallgató!

Legyél Te is Szent-Györgyi Hallgató Budapesten, Debrecenben, Szegeden vagy Pécsen!

Pályázati felhívás Szent-Györgyi Hallgató Ösztöndíjra a Szegedi Tudományegyetem ÁOK/FOK/GYTK/TTIK (Biológia, Molekuláris bionika, Kémia és Biomérnök szak) I. és II. éves hallgatói részére 2023.

Tisztelt I., II. éves és TDK Hallgatók!
Tisztelt leendő Szent-Györgyi Hallgatók!


A Nemzeti Tudósképző Akadémia (NTA) 2021. szeptember 1-én az Innovációs és Technológiai Minisztérium támogatásával alakult meg, melynek célja az orvosbiológiai tudományokat magas szinten művelő kiemelkedő hallgatók anyagi és képzési támogatása egyetemi tanulmányaik során. A Szegedi Tudományegyetem (SZTE) és a Szegedi Biológiai Kutatóközpont (SZBK) elkötelezettek a orvosbiológiai tudományokat magas szinten művelni kívánó, kiemelkedő képességű hallgatók támogatásában, ezért 2021. novemberében az intézmények csatlakoztak az NTA programjához és várják a hallgatók jelentkezését. A jelenlegi felvételi időszakban az SZTE és az SZBK kutatócsoportjaiba legfeljebb 8 fő felvételére van lehetőség.


A pályázati dokumentumok alább érhetők el.


Pályázati felhívás Szent-Györgyi Hallgató Ösztöndíjra a Szegedi Tudományegyetem SZAOK/FOK/GYTK/TTIK (Biológia, Molekuláris bionika, Kémia és Biomérnök szak) I. és II. éves hallgatói részére 2023.


Pályázati felhívás Szent-Györgyi Hallgató Ösztöndíjra a Szegedi Tudományegyetem kiemelkedően eredményes TDK hallgatói részére 2023.


Hírek

 Hírek RSS

1

Az Alma Mater Alumni Mentorprogramja, az AMP olyan kezdeményezés, mely hidat képez az egyetemen tanuló hallgatók és a munka világa között.