KK1K_fekvo_1920x1080

2020.02.07.

Ha még nem hallottál róla, hosszabban majd ezzel az oldallal ismerkedj.


Itt pedig röviden összefoglaljuk miről is szól ez: mivel elsőre ijesztő lehet dolgozatírásra készülve, mikor megérkeztek a könyvtárba anyagot gyűjteni, és szembetaláljátok magatokat 400 ezer olvasótermi példánnyal, 2 millió dokumentummal az online katalógusban, 300 ezer e-forrással a közös keresőben, és még sorolhatnánk (nem vagytok ezzel egyedül). És itt jövünk mi a képbe. A rendelkezésre álló szolgáltatások használatában nyújtunk segítséget, akár belépő, akár haladó szinten. Sőt, saját dokumentumaink mellett az internet nyújtotta temérdek ingyenes forrással is segítségedre lehetünk.


Komplex, személyre szabott konzultáció rátermett könyvtárosainkkal, teljesen ingyen (nekünk egyértelmű, hogy nem kérünk érte pénzt, de néha megkérdezitek). :)


A szolgáltatás év közben időpontfoglalás útján [http://szakdolgozat.ek.szte.hu/kolcsonozz-ki-egy-konyvtarost/], egyeztetve működik.

Az ilyen egyszeri Nyílt napos alkalmakkor viszont 10-16 óra között folyamatosan (nincs regisztráció sem) rendelkezésetekre állunk a földszinti Átrium asztalainál, laptopokkal és jegyzetpapírokkal felvértezve.

Emellett aznap lesz legalább három kiscsoportos olvasótermi jelzetkereső foglalkozásunk is 13.00, 14.00 és 15.00 órakor. Ajánljuk azoknak, akik sosem találják meg a megfelelő jelzeteket és a könyveket a polcon, illetve azoknak, akik szeretnének kicsit könyvtároskodni, és visszatenni pár kötetet a helyére.


Csak gyere el, és kérdezz!

Hírek

 Hírek RSS

1

Az Alma Mater Alumni Mentorprogramja, az AMP olyan kezdeményezés, mely hidat képez az egyetemen tanuló hallgatók és a munka világa között.