2022.09.08.

------------------

 

Tudományos publikálást segítő E-learning platform

 

Előfizetés keretében hozzáférhetővé vált az Karger Campus Platform, ami strukturált képzés keretében több mint 10 tudományos publikálást segítő tanfolyamot tartalmaz, elsősorban orvosi, élettudományi területeken. Az e-learning anyagokat több mint 20 éves szakterületi publikálási tapasztalattal rendelkező szakértők állítottak össze.

 

http://szerzoknek.ek.szte.hu/tudomanyos-publikalast-segito-e-learning-platform/

 

----------------

 

Folyóirat-ajánló

 

A folyóiratokhoz beküldött cikkeket gyakran azért utasítják el, mert a kutatási téma kívül esik a folyóirat profilján. Szolgáltatásunk keretében szerzőink elkészült kéziratai számára keressük meg a megfelelő nemzetközi folyóiratot.

 

http://szerzoknek.ek.szte.hu/folyoirat-ajanlo/

 

----------------

 

Copyright ügyintézés

 

Az SZTE Klebelsberg Könyvtár kapcsolatban áll a Copyright Clearence Center szerzői jogtisztázó ügynökséggel, mely a világ kiadóinak túlnyomó többségét képviseli az újrafelhasználási (átvétel, fordítás, módosítás, újra-kiadás) engedélyek kiadásának területén.

 

Az SZTE Klebelsberg Könyvtár segítséget nyújt az engedélyek megszerzésében, illetve a tartalomszolgáltatókkal meglévő licensz szerződéseink lehetőségeinek felhasználásában.

 

http://szerzoknek.ek.szte.hu/copyright-ugyintezes/

 

------------------

 

Predátor folyóirat azonosítás

 

Az úgynevezett predátor folyóiratok (magyarul parazita folyóiratok), látszólag komoly tudományos folyóiratnak tüntetik fel magukat, de tudományos minőséget nem biztosítanak. Ha felmerül a gyanú, hogy a kiválasztott, vagy a szerzőinket kifejezetten megkereső folyóirat predátor lehet, az SZTE Klebelsberg Könyvtár munkatársai segítenek az egyértelmű azonosításban.

 

http://szerzoknek.ek.szte.hu/predator-folyoirat-azonositas/

 

------------------

Hírek

 Hírek RSS

1

Az Alma Mater Alumni Mentorprogramja, az AMP olyan kezdeményezés, mely hidat képez az egyetemen tanuló hallgatók és a munka világa között.