2022.05.19.

-----------------

 

Elsevier ScienceDirect e-textbooks próbahozzáférés

 

Tájékoztatjuk felhasználóinkat, hogy 2022. július 31-ig próbahozzáférés keretében a ScienceDirect szolgáltatáson keresztül elérhető az Educational Textbooks csomag, amely öt nagy témakörben tartalmaz e-tankönyveket: 

Engineering and Computing, Life and Biological Sciences, Medical Sciences, Physical Sciences, Social Sciences.

 

http://www.ek.szte.hu/elsevier-sciencedirect-e-textbooks-probahozzaferes/

 

----------------

 

SciFinder-n

 

2021 során a Chemical Abstracts Services már bekapcsolta a Szegedi Tudományegyetem számára a SciFinder adatbázis utódjául szánt, újgenerációs SciFinder-n adatbázist, hogy a kutató közösségnek legyen ideje az átszokásra.

 

A régi SciFinder adatbázis támogatása 2022. március 4-én megszűnt, a szolgáltató lekapcsolta, így a SciFinder Classic már nem használható.

 

http://www.ek.szte.hu/scifinder-n-3/

 

-----------------

 

ClinicalKey Student

 

Értesítjük felhasználóinkat, hogy 2022. július 8-ig próbahozzáférés keretében elérhetővé vált az Elsevier kiadó ClinicalKey Student nevű,

300 kurrens e-tankönyvet tartalmazó adatbázisa.

 

http://www.ek.szte.hu/clinicalkey-student/

 

-----------------

 

Szerzőinknek ajánljuk: 10 Things You Need to Know About Open Access & Transformative Agreements 2022. május 24. 10:00-11:00

 

The purpose of this webinar is to discuss the basic concepts of Open Access (OA), as well as to discuss the technical details of Transformative Agreements (TA) at Elsevier.

 

http://szerzoknek.ek.szte.hu/event/10-things-you-need-to-know-about-open-access-transformative-agreements/

 

-----------------

Hírek

 Hírek RSS

1

Az Alma Mater Alumni Mentorprogramja, az AMP olyan kezdeményezés, mely hidat képez az egyetemen tanuló hallgatók és a munka világa között.