2021.01.27.

Karger Campus 2022

 

Előfizetés keretében hozzáférhetővé vált a Karger Campus Platform, ami strukturált képzés keretében több mint 10 tudományos publikálást segítő tanfolyamot tartalmaz, elsősorban orvosi, élettudományi területeken.

A tanfolyamok a tudományos közlés minden lépését lefedik az abstract írástól a konferencián való előadásig.

 

Az igényelhető kuponnal a 600 USD árú tanfolyam ingyenes elvégzése.

 

http://szerzoknek.ek.szte.hu/event/kutatasi-adatkezeles-meetupok/

 

-----------------

 

Karger Publishers' Publish & Access Onboarding Webinar 2022. január 31. 09:00-10:00

 

Karger Publishers is offering a free webinar on Open Access and making the most of your Transformative Agreement entitled "Karger Publishers' 

Publish & Access Onboarding Webinar 2022".

 

This webinar will be split into three parts: brief introductions to Karger Publishers and to Open Science and Open Access at Karger, and a guide to helping your colleagues and researchers use and benefit from your Karger Publish & Access Agreement. We will allow ample time for all your questions.

 

http://szerzoknek.ek.szte.hu/event/karger-publishers-publish-access-onboarding-webinar/

 

-------------------

 

Kutatási adatkezelés meetup

2022. február 3. 14:00-15:00

 

2021 decemberében nyilvánossá vált az NKFIH oldalán a 2022-es felhívás az OTKA fiatal kutatói kiválósági program pályázathoz (FK_22) és az OTKA kutatási témapályázathoz (K_22). A pályázatok beadási határideje február 17. és február 24. Az OTKA pályázatok kötelező eleme 2021 óta a kutatási adatkezelési terv.

 

A 2021-es komoly érdeklődésre való tekintettel az SZTE Klebelsberg Könyvtár újra kutatási adatkezelés meetupokat szervez az SZTE kutatóinak, annak érdekében, hogy a pályázók megfelelően tudják kitölteni az OTKA kutatási adatkezelési tervet.

 

http://szerzoknek.ek.szte.hu/event/kutatasi-adatkezeles-meetupok/

 

-------------------

 

Folyóirat-ajánló

 

A folyóiratokhoz beküldött cikkeket gyakran azért utasítják el, mert a kutatási téma kívül esik a folyóirat profilján. Szolgáltatásunk keretében szerzőink elkészült kéziratai számára keressük meg a megfelelő nemzetközi folyóiratot.

 

http://szerzoknek.ek.szte.hu/folyoirat-ajanlo/

 

-------------------

Hírek

 Hírek RSS

1

Az Alma Mater Alumni Mentorprogramja, az AMP olyan kezdeményezés, mely hidat képez az egyetemen tanuló hallgatók és a munka világa között.