Bezár

2017

Pro_Jure_Ajtk_foci

Sportos hétvége az ÁJTK-n

Sportos hétvége az ÁJTK-n

2017. március 02.
2 perc
Cikk nyomtatásCikk nyomtatás
Link küldésLink küldés

Elmaradt a revans – a jogi kari oktatók és a Pro Jure Egyesület csapatai másodszor is megmérkőztek egymással

Az őszi „odavágót” követően 2017. február 26-án a hét lezárásaként, vasárnap este megvalósulhatott a Jogi Kar oktatóinak csapata és a Pro Jure Egyesület 5+1-e között a várva várt visszavágó, amely során a diákokat fűthette a bizonyítási vágy, hogy revansot vegyenek az első mérkőzést követően. A meccs helyszínéül a Dugonics András Piarista Gimnázium tornaterme szolgált, amely már sokkal jobban kiszolgálta a csapatok és a nézőközönség igényeit, mint az előző csarnok. Ennek megfelelően olyan szép számú és nagy hangerejű közönség előtt melegíthetett a két gárda az „összecsapásra”, amelyet néhány magasabb osztályú focimeccsen is megirigyeltek volna. A mérkőzésre szánt 2x25 perc baráti légkörben, sportszerű keretek között telt el, amely során mindkét együttes minden játékosa játéklehetőséget kaphatott, amely biztosította a jókedvet a meccs során.

A mérkőzésen az oktatói csapatban Tóth Géza és Pongó Tamás, míg a Pro Jure együttesében Rafael Balázs gólerős játékkal vétette észre magát. A küzdelmes, hajtós találkozót a helyzeteit jobban értékesítő oktatói csapat nyerte, így a Pro Jure csapatának az őszi harmadik összecsapásig mindenképpen várnia kell a visszavágásra! Mindkét csapat számára gratulálunk a szurkolók és a játékosok számára is élvezetes sporteseményhez, amely reméljük, mindkét gárdát további baráti focikra ösztökél!


A Jogi Kar csapata próbára tette tudását a II. SZTE Oktatói és dolgozói TEKE csapatbajnokságon

2017. február 24-én az SZTE Sportközpontja és a Szegedi Rekreációs és Sport Club szervezésében kellemes két órát töltött el az újszegedi Bowling és Teke Centrumban az SZTE-ÁJTK tekecsapata, amelyet Harkai István, Mezei Péter, Pétervári Máté és Pongó Tamás képviselt. A nemzetközi kapcsolatokért felelős dékánhelyettes által szervezett csapat az előző évi teljesítményét felülmúlva 402 fát lökött a 120 teli gurítás során, amivel a bajnokságon induló 8 csapat között az előkelő harmadik helyet szerezte meg a Sportközpont „aktív”csapata és a SZOTE gárdája mögött Frédi és Béni sportágában.


Teke_16930858_1395

A jó hangulatú, baráti légkörű „megmérettetés” egy kis ismerkedésre és kellemes kikapcsolódásra nyújtott alkalmat, amelyet ezúton is köszönünk a verseny szervezőinek és ígérjük, hogy jövőre ismételten javítva a teljesítményünkön veszünk részt a bajnokságban!

Cikk nyomtatásCikk nyomtatás
Link küldésLink küldés

Aktuális események

Rendezvénynaptár *

Kapcsolódó hírek