Bezár

2017

SZTE ÁJTK 2017. április

Jelentkezés doktori képzésre, felvételi eljárás
2017. április 28.

A Doktori Intézet honlapján megjelent a 4 éves doktori képzésre és az egyéni felkészülésre való jelentkezés felhívása, és egyúttal megnyílt a jelentkezés elektronikus felülete is.


http://www.u-szeged.hu/dokint/felveteli/jelentkezes

IRSI_boritokep

2017. április 28.
1 perc

A EUROPE DIRECT Szeged európai uniós információs iroda soron következő Integrációs Klub rendezvénye.

Lion

2017. április 28.
2 perc
2017. április 25.
1 perc

A polgári hírszerző szolgálat, az Információs Hivatal a Politológiai Tanszék szervezésében 2016. októberében pályázatot írt ki az SZTE Állam- és Jogtudományi Kar hallgatói számára „Új jelenségek a nemzetbiztonsági szolgálatok tevékenységére vonatkozó szabályozás terén az európai országokban: e szabályozások társadalmi, politikai vonatkozásai” címmel.

Dékáni szünet
2017. április 13.

Tájékoztatom Karunk nappali tagozatos hallgatóit, hogy 2017. május 3-án (szerdán), az ÁJTK-GTK közös sportrendezvény („ÁSZ Nap”) megtartására tekintettel, DÉKÁNI SZÜNETET engedélyezek.

Dr. Balogh Elemér egyetemi tanár, dékán


2017. április 03.
2 perc

Mély aggodalommal követtük az elmúlt napokban az Emberi Erőforrások Miniszterének a felsőoktatás törvényi szabályozásának módosítására irányuló javaslatát. Fenntartva, hogy a javaslat lényegi motivációja és célja egyéb, jelenleg nem világos kérdéseket is érinthet, ez úton fejezzük ki azon hitünket, hogy kizárólag olyan felsőoktatás-politika lehet Magyarország számára eredményes, mely fokozza a kiváló intézmények kiválóságát, lehetőséget nyújt a tudás fejlesztésére, a tudás átadására.

Aktuális események

Rendezvénynaptár *

Kapcsolódó hírek