Bezár

SZTEhírek

Anyák napja az SZTE-n: virágültetéssel és zenei programokkal várják a családokat

Anyák napja az SZTE-n: virágültetéssel és zenei programokkal várják a családokat

Anyák napja az SZTE-n: virágültetéssel és zenei programokkal várják a családokat

2024. április 25.
1 perc

2024. május 4-én a Szegedi Tudományegyetem Családbarát Egyetem anyák napja alkalmából rendezvényt szervez, melyre szeretettel várják az SZTE munkatársait gyerekeikkel, unokáikkal. A program hívó üzenete: ültessünk sok virágot minden gyermeknek, édesanyának!

Cikk nyomtatásCikk nyomtatás
Link küldésLink küldés

A Szegedi Tudományegyetem Családbarát Egyetem programja célja, hogy a hallgatók és munkatársak számára megkönnyítse a családi élet és a munka összehangolását. Anyák napja alkalmából a családok változatos programok közül választhatnak, a gyerekek is aktívan részt vehetnek a tevékenységekben.

A program 2024. május 4-én, szombaton 10:00 és 11:30 óra között a JATIK melletti zöld réten (Ady tér, Göncz Árpád sétány) várja az érdeklődőket. A rendezvényen a tudományos bemutatók (az Interakítv Természetismereti Tudástár és a Fogorvostudományi Kar közreműködésével), kézműveskedés és virágültetés mellett zenei programok is várják a családokat.

ANyak_napja_az_SZTE-n3

10:00 órakor táncház kezdődik a nagyobb ovisok és iskolások számára, 10:30-tól pedig ölbeli játékokkal várják a legkisebbeket. 11:05-től pedig térzene szólal meg a rendezvényen. 11:00 órakor a jelenlévők a "Gyereket a magasba!" programhoz csatlakozhatnak, melynek keretében országszerte egy időpontban emelik fel a gyerekeket a Három Királyfi, Három Királylány Mozgalom szervezésében.

A virágültetéshez előzetes regisztráció szükséges a csaladbarategyetem@szte.hu címen a résztvevők számának és nevének megadásával. Szerszámot és kesztyűt biztosítanak a szervezők, de a résztvevők kis lapátot és saját felszerelést is hozhatnak.

SZTEinfo

Borítókép: Anyák napja az SZTE-n: virágültetéssel és zenei programokkal várják a családokat Fotó: Három Királyfi, Három Királylány Mozgalom

Cikk nyomtatásCikk nyomtatás
Link küldésLink küldés

Aktuális események

Rendezvénynaptár *

Kapcsolódó hírek