20220310_porkolab_imre_vvv-A3

"Változz - Változtass - Vezess" - Porkoláb Imre előadása az MCC-ben

Az egyéni csúcsteljesítmény fenntartásáról és az innovatív döntéshozatalról is szó lesz a szegedi MCC következő eseményén, amelyen Porkoláb Imre, az MCC Vezetőképző Akadémiájának igazgatója osztja meg gondolatait az érdeklődőkkel. A 2022. március 10-én, 17:00 órakor kezdődő előadás résztvevői az akadémia fejlesztési módszereit is megismerhetik, amelyek a mai komplex környezetre készítik fel a hallgatókat.

Porkoláb Imre a 270 éves múlttal rendelkező Sandhursti Királyi Katonai Akadémián végzett, ezt követően több hazai katonai és civil egyetemen (Corvinus Egyetem, NKE, Stanford, Harvard) szerzett másoddiplomákat, és PhD fokozatot. Katonai karrierjét 1993-ban kezdte, hadszíntéri szolgálaton vett részt az Iraki Szabadság műveletben, és Afganisztánban, valamint szolgált a többi között a NATO Stratégiai Transzformációs Parancsnokságon, illetve a Pentagonban. 2018-tól a Magyar Honvédség innováció terén végzett átalakító munkáját vezette a nemzeti fegyverzeti igazgató kutatás-fejlesztésért és innovációért felelős helyetteseként. Jelenleg az MCC Vezetőképző Akadémia igazgatója.
 
Kutatási területei a hagyományostól eltérő vezetéselmélet, a V.U.C.A. környezetben sikeres változásmenedzsment, illetve a szervezeti átalakítás innovatív módszerei, és azok az üzleti életben való alkalmazhatósága. Több könyve is megjelent, így például a Szolgálj, hogy vezethess!”, A stratégia művészete és a Vállalati Gerillák című kiadvány.

20220310_porkolab_imre_vvv-A3
Az előadás időpontja: 2022. március 10. (csütörtök), 17:00–18:30

Helyszíne: az MCC szegedi képzési központja (6722 Szeged, Tisza Lajos krt. 85.)

Az eseményen való részvétel regisztrációhoz kötött, és a védettségi igazolvány helyszínen történő bemutatásával lehetséges.
 
Az előadásra regisztrálni az itt elérhető regisztrációs felületen lehet.

SZTEinfo


esza_felso

Számold ki a pontjaid!



Pontkalkulator_grafika

Nyiss a Jövőd Felé!







Hallgatóink mondták


Farkas GellértFarkas Gellért – TTIK – kémia

A karon és a szakomon kiemelt figyelmet fordítanak arra, hogy olyan programokat szervezzenek, amik összekovácsolnak minket a csoporttársakkal. Ilyen például a kémiásoknak szóló Vegyetem tábor is. Emellett olyan programokat is szerveznek nekünk, amelyek az elhelyezkedés szempontjából különösen hasznosak. A tanárok kedvesek, rendkívül segítőkészek, így igazán családias hangulat alakult ki az évek során.




Sokacz_ZsofiaSokacz Zsófia - SZTE-BBMK

Kiskoromban nagyon szerettem a zenét, zongorázni kezdtem, majd kilenc évesen eldöntöttem, hogy zongorista leszek. Egy zenei táborban ismerkedtem meg az akkori tanárommal, általa pedig a jelenlegi zongoratanárnőmmel. Nekik köszönhetem, hogy felvettek a Szegedi Tudományegyetem Bartók Béla Művészeti Karra. Szeged mindig is vonzott, hisz gyönyörű város és több barátom is tanul itt. Zenepedagógia és zenepszichológia mellett, tanításgyakorlatunk is van, így általános és középiskolásokat oktathatunk. Az itt töltött éveim alatt szenvedélyemmé vált a tanítás. A jövőben, zeneiskolában szeretnék dolgozni.


További hallgatói vélemények >>>


Események

Rendezvénynaptár *

  • július 10.
    Egész napos
    A jelentkezés óta megszerzett és a pontszámításhoz nélkülözhetetlen, vagy többletpontokat igazoló dokumentumok pótlására előreláthatóan április második felétől legkésőbb 2024. július 10-ig lesz lehetőség. A pontszámítás kizárólag az E-felvételi rendszerébe megfelelő módon feltöltött dokumentumok alapján történik. Ezért kifejezetten fontos odafigyelni arra, hogy a szükséges dokumentumok megfelelően legyenek feltöltve.