2024_Talent

Talent ösztöndíjas gyógyszerészhallgatók

Idén 169-en részesültek a Szegedi Tehetséggondozó Tanács támogatásban az SZTE hallgatói közül. 5 Év Tehetsége díjat, 36 arany, 43 ezüst és 68 bronz fokozatú Talent ösztöndíjat ítéltek oda, valamint az Év Sportolója és az Év Művészei címet is kihirdették. Emellett 6 esélyegyenlőségi ösztöndíjat és az egyetemi hallgatókat támogató 8 cég jóvoltából különböző vállalati ösztöndíjakat is átadtak.

A Gyógyszerésztudományi Kar hallgató közül Hernádi Zsófia Rita arany, Piszman Zsófia Ilona ezüst, Csernyák Milán és Jáger Tekla bronz fokozatú Talent ösztöndíjat kapott.

A Tanács tehetséggondozó munkáját ebben az évben is Szeged Megyei Jogú Város Önkormányzata és a tehetséggondozás iránt elkötelezett vállalatok támogatták. A szervezői feladatokat az SZTE Junior Akadémia látta el.


Hírek

 Hírek RSS
SZTE_SZAKK_Rezidens_PhD_kepzes

A Szegedi Tudományegyetem Szent-Györgyi Albert Klinikai Központ Központi Gyógyszertára a szegedi, illetve a szentesi egységeibe felvételt hirdet klinikai gyógyszerész rezidens, valamint a Gyógyszerésztudományi Kar Klinikai Gyógyszerészeti Intézetével közösen duális képzésre.