SANSZ_autizmus_vilagnapja_boritokep

Ragyogj Kékben az Autizmus Világnapján!

Csatlakozz hozzánk április 2-án, amikor az ENSZ világszerte az autizmussal élő emberek támogatására és megértésére hív fel! A Szegedi Tudományegyetem büszke arra, hogy azon inkluzív felsőoktatási intézmények közé tartozik, ahol a fogyatékossággal élő hallgatók maximális figyelmet kapnak.

Ragyogj Kékben az Autizmus Világnapján!

 

Csatlakozz hozzánk április 2-án, amikor az ENSZ világszerte az autizmussal élő emberek támogatására és megértésére hív fel! A Szegedi Tudományegyetem büszke arra, hogy azon inkluzív felsőoktatási intézmények közé tartozik, ahol a fogyatékossággal élő hallgatók maximális figyelmet kapnak. Egy diszkriminációmentes, inkluzív környezet kialakítása kulcsfontosságú a fiatalok szocializációjában és a jövő munkaerőpiacán való sikeres szereplésükben.

 

A Sansz Iroda feladata, hogy támogassa az autizmussal élő hallgatókat az egyetemi élet teljes körű élvezetében, biztosítva számukra az egyenlő esélyeket az oktatáshoz és az egyetemi szolgáltatásokhoz való hozzáférésben. Csatlakozz hozzánk, és viseld te is a kék színt április 2-án, hogy együtt emeljük fel a hangunkat az autizmussal élő személyek fontosságára és elfogadására!

 

♥ #RagyogjKéken #AutizmusVilágnapja #SZTE #SanszIroda

Facebook esemény: https://fb.me/e/6CpXt5Tkl

Hírek

 Hírek RSS

1

Az Alma Mater Alumni Mentorprogramja, az AMP olyan kezdeményezés, mely hidat képez az egyetemen tanuló hallgatók és a munka világa között.