kinevezesek3

Humánpolitikai átadóünnepség a Szegedi Tudományegyetemen

Humánpolitikai átadóünnepséget rendeztek 2024. július 2-án, az évszázados hagyományokkal rendelkező intézmény patinás múltjához méltó helyszínen, a Szegedi Tudományegyetem rektori hivatalának dísztermében. Átvették kinevezésüket az új dékánok, igazgatók, intézetvezetők és tanszékvezetők, valamint rektori és kancellári elismerő oklevelekkel díjazták az elmúlt időszakban kiemelkedő teljesítményt nyújtó kollégákat.

Az SZTE vezetését Prof. Dr. Rovó László, a Szegedi Tudományegyetem rektora, Dr. Fendler Judit, a Szegedi Tudományegyetem kancellárja, Prof. Dr. Gellén Klára, a Szegedi Tudományegyetem oktatási rektorhelyettese, Prof. Dr. Széll Márta, a Szegedi Tudományegyetem stratégiai rektorhelyettese és a karok vezetősége képviselte. A díjak átadása előtt beszédet mondott Prof. Dr. Rovó László, a Szegedi Tudományegyetem rektora, és Dr. Fendler Judit, a Szegedi Tudományegyetem kancellárja.


A Gyógyszerésztudományi Kar vonatkozásában idén is voltak érintettek az ünnepségen.


A dékánok ezen a humánpolitikai díjátadó ünnepség alkalmával kapják meg kinevezéseiket minden évben, így idén 2024. július 1-től a Gyógyszerésztudományi Karra szóló dékáni megbízást kapott Prof. Dr. Szakonyi Zsolt, a Gyógyszerkémiai Intézet egyetemi tanára.

zsolt-kinevezes2

Ugyanakkor címzetes egyetemi tanár kitüntető címet kapott az Egyetem Szenátusától ifj. Dr. Regdon Géza a Gyógyszertechnológiai és Gyógyszerfelügyeleti Intézet nyugalmazott egyetemi docense, aki ezen kívül az itt végzett, több mint negyven évnyi magas színvonalú oktatói és tudományos kutatási tevékenysége, fáradhatatlan kollegiális munkássága elismeréseként Rektori Elismerő Oklevél kitüntetésben is részesült.

ifj-regd-oklevel

Hírek

 Hírek RSS
SZTE_SZAKK_Rezidens_PhD_kepzes

A Szegedi Tudományegyetem Szent-Györgyi Albert Klinikai Központ Központi Gyógyszertára a szegedi, illetve a szentesi egységeibe felvételt hirdet klinikai gyógyszerész rezidens, valamint a Gyógyszerésztudományi Kar Klinikai Gyógyszerészeti Intézetével közösen duális képzésre.