2023_Vasas_Andrea

Az Év Oktatója Elismerő Oklevelet kapott Dr. Vasas Andrea az SZTE tanévnyitóján

2023. szeptember 9-én megnyitották a Szegedi Tudományegyetem 2023/2024-es tanévét. A TIK kongresszusi termében rendezett ünnepségen esküt tettek az elsőéves hallgatók, és a rektor számos elismerést adott át.

A Szegedi Tudományegyetem Szenátusa az Év Oktatója Elismerő Oklevelet adományozta Dr. Vasas Andreának, a Gyógyszerésztudományi Kar Farmakognóziai Intézet egyetemi docensének.

Dr. Vasas Andrea egyetemi tanulmányainak befejezése óta dolgozik az SZTE GYTK Farmakognóziai Intézetében.2009-ben adjunktusi, 2012-ben habilitált, majd 2014-ben egyetemi docensi kinevezést kapott. Kezdettől fogva részt vesz az intézetben folyó oktatómunkában, jelenleg a graduális és posztgraduális képzésben egyaránt oktat. A gyógyszerészi növénytan és gyógynövény- és drogismeret gyakorlatok című kötelező kurzusok oktatója. Többször elnyert 3. évfolyam legjobb gyakorlatvezetője díjat. Több sikeres TDK-s hallgató és nyolc Ph.D.-hallgató témavezetőjeként a kutatói utánpótlás képzésében is részt vállal.


Gratulálunk Docens Asszonynak az elismeréshez, és további eredményes oktatómunkát kívánunk!


Hírek

 Hírek RSS

Stajer_Gezane_cimlap

Szomorú szívvel tudatjuk, hogy életének 88. évében elhunyt Dr. Stájer Gézáné, az SZTE Gyógyszerkémiai Intézetének nyugalmazott egyetemi adjunktusa.