„Dr. Rácz István Alapítvány” pályázat

Pályázatok beadási határideje: az Alapítvány a Semmelweis Egyetem 250. jubileumi tanévében, a Gyógyszerésztudományi Kar korábbi dékánjának és Gyógyszerészeti Intézetének igazgatója, Rácz professzor úr emlékére, 2020-ban csak a Semmelweis Egyetem kollégái számára hirdeti meg a pályázatot.

Dr. Rácz István professzor emlékére létrehozott magánalapítvány – elsősorban - gyógyszerész PhD hallgatók munkájának segítésére pénzjutalmat ajánl fel, melyet pályázat alapján lehet elnyerni.

 

A pályázat feltétele: PhD fokozat megszerzésére irányuló tevékenység

 

A pályázathoz 1 példányban csatolni kell:

1. Az eddigi munkásság rövid összefoglalását, további tervek ismertetését (cím, a témavezető neve, beosztása) (max. 5 oldal)

2. Szakmai önéletrajzot

3. Közlemények, előadások, pályamunkák felsorolását (kérjük mellékelni a legjobbnak ítélt publikációk különlenyomatát)

4. Célszerű támogató javaslato(ka)t mellékelni.

 

A díj évente egy alkalommal, Semmelweis napon ünnepélyes keretek között kerül átadásra.

 

A pályázható díj összege 100.000 forinat, mely adómentesen áll rendelkezésre.


Az Alapítvány a Semmelweis Egyetem 250. jubileumi tanévében, a Gyógyszerésztudományi Kar korábbi dékánjának és Gyógyszerészeti Intézetének igazgatója, Rácz professzor úr emlékére, 2020-ban csak a Semmelweis Egyetem kollégái számára hirdeti meg a pályázatot.

Hírek

 Hírek RSS

A PhD felvételi a 2020. szeptembertől induló képzésre a Modulo rendszerben történik, és a jelentkezők még 2020. május 15-ig nyújthatják be pályázatukat!