Záróvizsga előtti gyakorlat 2.

Tisztelt Hallgatók!


Az alábbiakban megtalálják a Záróvizsga előtti gyakorlat 2. tematikáját és a hozzá kapcsolódó letölthető, kötelezően beadandó dokumentumokat.

Kérem, figyelmesen olvassák el a tájékoztatót, mely a szakmai gyakorlat pontos leírását, feltételeit, követelményeit tartalmazza.

Azoknak a hallgatóknak, akik klinikai/kórházi gya­korlati idejüket az SZTE ÁOK Központi Gyógyszertárában kívánják eltölteni, a gyakorlatra az SZTE ÁOK Központi Gyógyszertár honlapjáról letölthető jelentkezési lap kitöltésével és e-mailben történő megküldésével kell jelentkezniük.


Az SZTE Klinikai gyógyszertár felhívása


A Záróvizsga előtti gyakorlat 2. időpontja: 2021. február 1 - május 31.


A Tanulmányi Osztályon a fogadónyilatkozatok leadási határideje: 2020. november 13.


Letölthető dokumentumok:


A Záróvizsga előtti gyakorlat 2. kurzussal kapcsolatos tudnivalók


Tematika - közforgalmú gyógyszertári gyakorlat


Tematika - kórházi gyógyszertári gyakorlat


Fogadónyilatkozat a Záróvizsga előtti gyakorlat 2. kurzushoz


Jelenléti ív


Minősítési lap


Elektronikus munkafüzet - közforgalmú gyógyszertári gyakorlat


Elektronikus munkafüzet - kórházi gyógyszertári gyakorlat


Referátum - közforgalmú/klinikai gyakorlat


Titoktartási nyilatkozat


A Záróvizsga előtti gyakorlat 2. (GYTK522K) kurzus teljesítését a Modulo rendszerbe feltöltött dokumentumokkal is igazolniuk kell. Az űrlapot a Moduloban a GYTK TO irodában találják meg. Az űrlap beadása kötelező.

A dokumentumot akkor kell feltölteni, amikor a minősítési lap elkészült, és mellé kell csatolni a hozzá tartozó jelenléti ívek, elekronikus munkafüzetek és a referátum adatait tartalmazó dokumentumok szkennelt változatát. Összesen annyi űrlapot kell megnyitni, ahány gyakorlati helyen dolgozott a hallgató. A feltöltést csak akkor kell megkezdeni, ha a gyakorlati idő egy gyakorlati helyszínen véget ért, és a minősítési lap, a jelenléti ívek, az elektronikus munkafüzetek és a referáló előadásról kapott igazolás szkennelt változata is rendelkezésre áll.

Az eredeti dokumentumokat személyesen vagy postai úton is el lehet juttatni a Tanulmányi Osztályra, cím: SZTE Gyógyszerésztudományi Kar Tanulmányi Osztály, 6720 Szeged, Zrínyi u. 9.

A dokumentumok feltöltésének, illetve leadásának határideje (amennyiben az adott helyen befejezte a gyakorlatot a hallgató):

2021. március 5., 2021. április 5., 2021. május 5., 2021. május 31.


Az utolsó gyakorlóhelyen készült dokumentumok Modulos feltöltésének és TO-ra beérkezésének legvégső határideje: 2021. május 31., 11:00 óra!


A dokumentumok kitöltésével kapcsolatban személyesen a Tanulmányi Osztályon, illetve az alábbi elérhetőségen kérhetnek tájékoztatást:


Tanács Éva (62/544-561-es telefonszámon, illetve a tanacs.eva@szte.hu e-mail címen)


Tanulmányi Osztály

Hírek

 Hírek RSS

Porto_Medicinal_Plant

A EUGLO partneregyetemeiről két-két fő ingyenesen részt vehet a képzés online előadásain.
Jelentkezési határidő: július 3. Ne maradj le, ha érdekel a gyógynövényekkel kapcsolatos innováció!