Dokumentum-beszerzés egyetemi egységek számára

A Szenátus 2019. február 25-i határozata értelmében módosult az SZTE Közbeszerzési Szabályzata. A könyvtári dokumentumok beszerzését a teljes SZTE számára a Klebelsberg Könyvtár biztosítja. Kérjük, hogy dokumentum-beszerzési igényüket a http://www.ek.szte.hu/beszerzes/ weboldalon található űrlapokon szíveskedjenek részletezni és a megadott elérhetőségeinkre elküldeni.


A témaszámot is tartalmazó, a kötelezettségvállaló és a pénzügyi ellenjegyző által egyaránt aláírt és pecséttel ellátott dokumentumokat papíron is kérjük beküldeni az SZTE Klebelsberg Könyvtárba (Ady tér 10.). Kérdés esetén forduljanak bizalommal kollégáinkhoz a fenti oldalon lévő elérhetőségeken.


Beszerzes

Hírek

 Hírek RSS

DSC_5341

2018. november végén vette át aranydiplomáját a Szegedi Gyógyszerésztudományi Kar Gyógyszertechnológiai és Gyógyszerfelügyeleti Intézetének professor emeritája, dr. Pintyéné dr. Hódi Klára. A Professzor Asszony sikerekben gazdag pályája – kis kitérővel – Karunkon kezdődött és itt teljesedett ki. Vele beszélgettünk az ünnepi alkalomból szakmáról, karrierről, emberségről.