Nyilt_nap_2022-01-22

Nyílt nap a Gyógyszerésztudományi Karon

2022. január 22-én (szombaton) 10 órai kezdettel kari nyílt napunk keretében várjuk azokat a középiskolás érdeklődőket, akik szeretnének megismerkedni a gyógyszerészi hivatás nyújtotta lehetőségekkel, a szegedi gyógyszerészképzéssel, a Kar és az SZTE által biztosított lehetőségekkel.

Szeretettel várunk minden kémia, biológia, gyógyítás, gyógyszerészet és tudományos kutatás iránt érdeklődő középiskolás diákot és szüleiket a szegedi Gyógyszerésztudomány Kar nyílt napján, melynek programja:


- Dékáni köszöntő

- A Kar és a gyógyszerészképzés bemutatása

- Beszélgetés a kar hallgatóival

- Oktató és kutatólaboratóriumok megtekintése


A rendezvényen részt venni csak védettségi igazolvánnyal lehet. Azok a 18 év alattiak, akik nem rendelkeznek védettségi igazolvánnyal koronavírus ellen védett személy felügyelete alatt vehetnek részt a nyílt napon. A program teljes ideje alatt kötelező az orrot ás szájat takaró maszk viselése és a biztonságos távolságtartás.


Az eseményre nem kell regisztrálni.

Hírek

 Hírek RSS

Nemetorszagi_gyakorlat

Az SZTE Gyógyszerésztudomány Kara pályázatot hirdet, amelynek nyertese a Záróvizsga előtti gyakorlat 1. ideje alatt 1 hónapot az Észak-Rajna-Vesztfáliában lévő oerlinghauseni Iberg gyógyszertárban tölthet.