2019. 07.04.

Nyári nyitvatartásunk és szolgáltatásaink

 

http://www.ek.szte.hu/nyari-nyitvatartas/

 

-----------

 

FundRef

 

Az SZTE újabb lépést tett a nyílt hozzáférés melletti elköteleződés irányában: Open Access támogatási programja regisztrálásra került a CrossRef FundRef adatbázisában. Ez erősítheti a program hosszabb távú fenntarthatóságát, és biztosítja annak átláthatóságát.

Kérjük szerzőinket, hogy 2019. július 1-től a program által támogatott cikkeik feltöltésekor tüntessék fel a FundRef mezőben a „University of Szeged Open Access Fund”-ot, valamint a Grant number mezőben a pályázati azonosító számot.

 

FundRef

 

-----------

 

2018-as Impact Factor adatok

 

Június 21. óta megtekinthetők a 2018-as Impact Factor adatok a Journal Citation Reports oldalán: http://jcr.clarivate.com/. A végleges adatok szeptemberben lesznek elérhetőek az előző oldalon, az MTMT 2-be való betöltésük is ekkorra várható.

 

-----------

 

Publikáció-feltöltés repozitóriumba az MTMT 2 felületéről

 

Figyelmükbe ajánljuk YouTube csatornánk új videóját, amelyben azt mutatjuk be, hogyan lehet publikációt feltölteni az MTMT 2 felületéről az SZTE Publicatio Repozitóriumba.

https://youtu.be/59mDc-mwJ7E

 

-----------

 

Új videós segédlet az SZTE ETA használatáról

 

Tavaly júniusi indulása óta többszörösére nőtt az SZTE Elektronikus Tananyag Archívumba (http://eta.bibl.u-szeged.hu/) feltöltött dokumentumok száma. Az ETA a jegyzetektől kezdve a prezentációkon át egészen az előadások felvételéig sokféle tartalommal gyarapszik folyamatosan.

A következő videós segédletben megmutatjuk a keresés, böngészés funkciói mellett az eduID (https://www.eduid.u-szeged.hu/) regisztrációhoz kötött tartalmainak elérését, és magát a regisztráció folyamatát is.

https://youtu.be/dVEuqoPYeSw

 

ETA

 

------------

 

Proxy-beállítás könyvtári forrásokhoz

 

Online forrásaink otthoni eléréséhez a következő oldalon található videós segédletekben részletezzük a különböző böngészőkben alkalmazandó proxy-beállítások lépéseit:

https://www.youtube.com/playlist?list=PLiAvwbbmRQxBIOG8NOa8HLNGENTEOlBhQ&fbclid=IwAR29hJE4nrmhxUqTNl1M6DPxv4sRKjabjZ7D7V3U-tS1fBIr3cpOYvCpBVM.

Hírek

 Hírek RSS

2023_TDK_konferencia

2023. november 15-én 8 órai kezdettel az MTA Szegedi Területi Bizottság székházának dísztermében kerül megrendezésre az SZTE SZAOK, FOK, GYTK és ETSZK TDK-konferenciájának Gyógyszerésztudományi Szekciója.