event-1597531_1920

Pályázat TDK hallgatók tudományos továbblépésnek támogatására

A pályázat az Emberi Erőforrások Minisztériuma megbízásából az Emberi Erőforrás Támogatáskezelő által meghirdetett "Hazai Tudományos Diákköri műhelyek és rendezvényeik támogatása” című NTPHHTDK-18 kódjelű pályázati kiírásra benyújtott és az NTP-HHTDK-18-0054 pályázati azonosítón nyilvántartásba vett a „Gyógyszerésztudományi Kar kiemelkedő tudományos utánpótlásának támogatása” című projekt keretében zajlik.

A Szegedi Tudományegyetem Gyógyszerésztudományi Karának Tudományos Diákköri Tanácsa pályázatot ír ki a 2017/18. és a 2018/19. tanévben rendezett TDK konferenciákon előadást bemutató, aktív hallgatói jogviszonnyal rendelkező gyógyszerészhallgatók számára. A pályázat célja, hogy a hallgatók kiléphessenek a diákkörös keretekből és szakmai körökben elismert konferenciákon vehessenek részt akár poszter, akár saját előadás bemutatásával. A pályázati kiírás és a pályázati adatlap honlapunkon elérhető, beadási határidő: 2019. február 15., 16 óra.

Hírek

 Hírek RSS

DSC_5341

2018. november végén vette át aranydiplomáját a Szegedi Gyógyszerésztudományi Kar Gyógyszertechnológiai és Gyógyszerfelügyeleti Intézetének professor emeritája, dr. Pintyéné dr. Hódi Klára. A Professzor Asszony sikerekben gazdag pályája – kis kitérővel – Karunkon kezdődött és itt teljesedett ki. Vele beszélgettünk az ünnepi alkalomból szakmáról, karrierről, emberségről.