kari_epulet_szerkesztett

Nyílt nap a Gyógyszerésztudományi Karon

A Szegedi Tudományegyetem tisztelettel meghívja Önt a Gyógyszerésztudományi Kar nyílt napjára 2019. január 13-án, vasárnap 10 és 13 óra között.

Az SZTE Gyógyszerésztudományi Kara 2019. január 13-án, vasárnap 10 órától rendezi meg nyílt napját.

A nyílt nap alkalmával a Kar után érdeklődők részletes információkat kaphatnak a Gyógyszerésztudományi Karon folyó graduális képzésről, a felvételi követelményekről, az oktatás stuktúrájáról, továbbá a komplex szak- és továbbképzésről, doktori képzésről. A tájékoztató előadás után lehetőség van kérdések feltevésére, közvetlen beszélgetésre oktatókkal és hallgatókkal. A vendégeket fogadja a Gyógyszerésztudományi Kar beiskolázási és közkapcsolati dékánhelyettese.

A nyílt nap következő részében a Kar egyes intézeteiben történő látogatás során lehetőség van bepillantást nyerni a Karon folyó oktató és kutató munka részleteibe, megtekinteni a hallgatói és egyes kutató laboratóriumokat.

A rendezvény helyszíne a Gyógyszerésztudományi Kar épülete (6720 Szeged, Eötvös u. 6.).

Az SZTE Gyógyszerésztudományi Kar oktatói és hallgatói szeretettel várnak minden kedves érdeklődőt!

Hírek

 Hírek RSS

DSC_5341

2018. november végén vette át aranydiplomáját a Szegedi Gyógyszerésztudományi Kar Gyógyszertechnológiai és Gyógyszerfelügyeleti Intézetének professor emeritája, dr. Pintyéné dr. Hódi Klára. A Professzor Asszony sikerekben gazdag pályája – kis kitérővel – Karunkon kezdődött és itt teljesedett ki. Vele beszélgettünk az ünnepi alkalomból szakmáról, karrierről, emberségről.