alapitvany

A minőségi gyógyszerészképzés Önön is múlik!

A Szegedi Gyógyszerészképzés Fejlesztéséért Alapítvány évek óta fontos támogatója az SZTE Gyógyszerésztudományi Karának.

A Szegedi Gyógyszerészképzés Fejlesztéséért Alapítvány a Szegedi Tudományegyetem Gyógyszerésztudományi Karán folyó gyógyszerészképzés fejlesztését, a gyógyszerészi tudomány és a gyógyszerészi pálya iránti megbecsülést, valamint a gyógyszerészet hazai és nemzetközi elismerése növelését, a fiatal, tehetséges gyógyszerészek szakmai és tudományos fejlődésének támogatását határozta meg legfőbb feladataként.


Kérjük, hogy a Szegedi Tudományegyetem Gyógyszerésztudományi Karán folyó oktatás fejlesztését segítse azzal, hogy személyi jövedelemadójának 1%-át átutalja a Szegedi Gyógyszerészképzés Fejlesztéséért Alapítvány javára.


E-mail: alapitvany@pharm.u-szeged.hu
Levélcím: 6720 Szeged, Zrínyi u. 9.
Fax: 62/544-917
www.pharm.u-szeged.hu

Adószámunk: 19086037-1-06

Köszönjük támogatását!

Köszönettel:
Dr. Csóka Ildikó

A Kuratórium elnöke

Hírek

 Hírek RSS

DSC_5341

2018. november végén vette át aranydiplomáját a Szegedi Gyógyszerésztudományi Kar Gyógyszertechnológiai és Gyógyszerfelügyeleti Intézetének professor emeritája, dr. Pintyéné dr. Hódi Klára. A Professzor Asszony sikerekben gazdag pályája – kis kitérővel – Karunkon kezdődött és itt teljesedett ki. Vele beszélgettünk az ünnepi alkalomból szakmáról, karrierről, emberségről.