Jarvanyugyi_vedekezes_HOK-kitumtetes

Szegedi gyógyszerészhallgatók is részt vesznek a járvány elleni védekezésben

Elismerő oklevelet kapott az SZTE GYTK Hallgatói Önkormányzata a koronavírus-járvány elleni védekezés alatt végzett szervezői tevékenységéért.

Karunk hallgatói közül egyetemi tanulmányaik mellett eddig 148-an vettek részt a lakosság tesztelésében, a Covid19-betegek ellátásban és a védőoltások lebonyolításában. A záróvizsga előtti és nyári szakmai gyakorlatok során a gyógyszertárakban dolgozva minden hallgatónk részt vesz a koronavírus-járvány elleni védekezésben.


A Magyar Asszonyok Érdekszövetsége 2021. június 14-én oklevéllel ismerte el azon orvos- és egészségtudományi egyetemek hallgatói önkormányzatainak munkáját, amelyek szervezői tevékenységükkel részt vettek a koronavírus-járvány elleni védekezésben. Az oklevelet Varga Judit igazságügyi miniszter asszony adta át az SZTE GYTK Hallgatói Önkormányzatának Hajagos Gergelynek és Nemes Kármennek, a HÖK korábbi és jelenlegi elnökének.


Jarvanyugyi_vedekezes_Hajagos_gergely_es_Nemes_Karmen

Hírek

 Hírek RSS

Nyilt_nap_2021-11-06

2021. november 6-án (szombaton) 10 órai kezdettel kari nyílt napunk keretében várjuk azokat a középiskolás érdeklődőket, akik szeretnének megismerkedni a gyógyszerészi hivatás nyújtotta lehetőségekkel, a szegedi gyógyszerészképzéssel, a Kar és az SZTE által biztosított lehetőségekkel.