2022_Kinevezesek

Kinevezéseket és elismeréseket vettek át az SZTE GYTK oktatói

Ünnepélyes keretek között köszöntötték 2022. június 30-án a Szegedi Tudományegyetem karainak, tanszékeinek, intézeteinek, klinikáinak és intézményeinek új vezetőit és kitüntetettjeit. Az elismeréseket prof. dr. Rovó László, az SZTE rektora és dr. Fendler Judit, az SZTE kancellárja adta át.

Az SZTE rektora, prof. dr. Rovó László július 1-től dr.Csupor Dezső egyetemi docenst a Klinikai Gyógyszerészeti Intézet, dr. Hunyadi Attila egyetemi docenst a Farmakognóziai Intézet, dr. Ilisz István egyetemi tanárt a Gyógyszeranalitikai Intézet, dr. Zupkó István egyetemi tanárt a Gyógyszerhatástani és Biofarmáciai Intézet vezetésével bízta meg.


Dr. Balogh György Tibort (Gyógyszerhatástani és Biofarmáciai Intézet) a rektor tudományos tanácsadónak nevezte ki.


Egyetemi docensi kinevezést kapott dr. Benkő Ria (Klinikai Gyógyszerészti Intézet), dr. Berkecz Róbert (Gyógyszeranalitikai Intézet), Gáspárné dr. Kovács Anita (Gyógyszertechnológiai és Gyógyszerfelügyeleti Intézet) és dr. Matuz Mária (Klinika Gyógyszerészeti Intézet).


2022. augusztus 1-től Pannonhalminé dr. Csóka Ildikó a Stratégiai Főigazgatóságra szóló stratégiai főigazgatói megbízást kapott dr. Fendler Judittól, az SZTE kancellárjától.


Fotók: Bobkó Anna


Hírek

 Hírek RSS

angol billentyűzet

Érdekel az egészségügyi angol? Szeretnél nappali hallgatói jogviszonyt munka mellett? Szükséged van az angol nyelvű kommunikációra egészségügyi környezetben? Van már diplomád, vagy idén végzel és van középszintű angol nyelvtudásod?