Herba_Medica_2021

A 2021/2022-es tanévben újra megrendezésre kerül Karunk középiskolásoknak meghirdetett tanulmányi versenye

2021. november 4-ig lehet nevezni a kémiai és biológiai tárgyú tanulmányi versenyre, amelynek célja a gyógyszerésztudományok megismertetése a hazai és határon túli középiskolásokkal.

A gyógyszerész- és egészségtudományokat érintő komplex feladatok révén a versenyzők megismerkedhetnek a tudományos kutatással és a gyógyszerészi hivatással. A két írásbeli online fordulón legjobb eredményt elérő diákok jutnak be a Szegeden megrendezésre kerülő országos döntőbe, amelyen értékes nyereményekért küzdhetnek az Gyógyszerésztudományi Kar laboratóriumában és előadótermében. Az immár negyedik alkalommal meghirdetett tanulmányi verseny nem csupán a kémiai és biológiai ismeretek elsajátítását, hanem azok alkalmazását, valamint a versenyzők egyéni természettudományos érdeklődésének kibontakozását is elősegíti.


További részletek a versenyről és regisztráció: IV. Herba Medica - 2021/2022


Képek a korábbi döntőkről:

Herba_Medica_donto


Hírek

 Hírek RSS

Kutatok_ejsazkaja_2021

2021. szeptember 24-én este a Gyógyszerésztudományi Kar minden intézete megnyitja ajtaját a gyógyszerészet különböző területei iránt érdeklődő látogatók számára. Tudjon meg többet a gyógyszerek alkalmazásáról, a hatóanyagkutatásról, a gyógyszergyártásról, a gyógynövényekről!