Herba_Medica_2021

A 2021/2022-es tanévben újra megrendezésre kerül Karunk középiskolásoknak meghirdetett tanulmányi versenye

2021. november 4-ig lehet nevezni a kémiai és biológiai tárgyú tanulmányi versenyre, amelynek célja a gyógyszerésztudományok megismertetése a hazai és határon túli középiskolásokkal.

A gyógyszerész- és egészségtudományokat érintő komplex feladatok révén a versenyzők megismerkedhetnek a tudományos kutatással és a gyógyszerészi hivatással. A két írásbeli online fordulón legjobb eredményt elérő diákok jutnak be a Szegeden megrendezésre kerülő országos döntőbe, amelyen értékes nyereményekért küzdhetnek az Gyógyszerésztudományi Kar laboratóriumában és előadótermében. Az immár negyedik alkalommal meghirdetett tanulmányi verseny nem csupán a kémiai és biológiai ismeretek elsajátítását, hanem azok alkalmazását, valamint a versenyzők egyéni természettudományos érdeklődésének kibontakozását is elősegíti.


További részletek a versenyről és regisztráció: IV. Herba Medica - 2021/2022


Képek a korábbi döntőkről:

Herba_Medica_donto


Hírek

 Hírek RSS

Nyilt_nap_2021-11-06

2021. november 6-án (szombaton) 10 órai kezdettel kari nyílt napunk keretében várjuk azokat a középiskolás érdeklődőket, akik szeretnének megismerkedni a gyógyszerészi hivatás nyújtotta lehetőségekkel, a szegedi gyógyszerészképzéssel, a Kar és az SZTE által biztosított lehetőségekkel.