Prezentációs Technikák vesenye – kari forduló

Az SZTE Tehetségpont ez évben is meghirdette Prezentációs Technikák című vetélkedőjét azon egyetemi hallgatók számára, akik tehetséget és kedvet éreznek magukban ahhoz, hogy egy tudományos problémát a közönség számára érthetően, a modern prezentációs eszközök segítségével bemutassanak. A szabadon választott témában tartott előadás során a zsűri elsősorban nem a téma tudományos színvonalát, hanem az előadás módját, az alkalmazott prezentációs technikát, a képi megjelenítést, az előadói képességet és stílust vizsgálja.

 

A Gyógyszerésztudományi Kar a „Prezentációs technikák versenye 2018” című kari fordulót március 20-án, a Kabay Szakkollégium szervezésében tartotta meg. A rendezvényen öt hallgatónk tartott előadást. A zsűri értékelése alapján a következő sorrend alakult ki:

 

I. díj: Topal Leila, IV. évf.

Teraszajtó, kerti törpe – molekulaépítészet kezdőknek

 

II. díj: Uhljar Luca, IV. évf.

Mi fán terem a peptidkosár?

 

III. díj: Kondoros Balázs Attila, IV. évf.

Érzékenység vagy túlérzékenység: az itt a kérdés

 

Különdíjban részesült Party Petra, III. évf.: „Port a tüdőbe, avagy innovatív, új generációs, száraz porinhalációs készítmények fejlesztése céljából” és Horváth Ádám, V. évf.: „Génmanipuláció – A tudomány sötét oldala?!” című előadása.

 

Az egyetemi fordulóba minden kar legjobbja kerül a kari fordulón való szereplés alapján, amelynek időpontja 2018. április 12-én lesz.

 

Gratulálunk a díjazottaknak!