pharmacy-1507122_960_720

Nyári élmények!

Az SZTE Gyógyszerésztudományi Kara „Nyári élmények” címmel fotópályázatot hirdet a Gyógyszerésztudományi Kar hallgatói számára.

A gyógyszerészhallgatók kötelező nyári szakmai gyakorlatuk során olyan hasznos és érdekes dolgokat sajátíthatnak el, mely ismeretek nagyban hozzájárulhatnak későbbi szakmai sikerességükhöz. A szakmai gyakorlat nemcsak a tanulásról és a munkáról szól, hanem számos különleges élményt is tartogat a hallgatók számára.

A pályázatra olyan alkotással (fénykép és kísérőszöveg) lehet jelentkezni, amely az idei nyári gyakorlat alatt készült, a szakma érdekességeit, kihívásait, örömeit mutatja be.

Az alkotások megtekinthetők lesznek az SZTE GYTK facebook oldalán.

 

Pályázók köre:

 • Az SZTE GYTK graduális gyógyszerészképzésében jelenleg résztvevő hallgatók.
 • Egyéni pályázók és 2-3 fős csapatok
 • Az alkotások beküldésének a határideje: 2018. szeptember 10.

 

A pályázat tartalma, benyújtásának formája és alaki követelményei:

 • Egy pályázó csak egy pályamunkában vehet részt.
 • A pályázatban résztvevő hallgatóknak a pályázat beküldésekor érvényes hallgatói jogviszonnyal kell rendelkezniük.
 • A pályamunka legfontosabb eleme egy kreatív, jó minőségű fénykép. Amennyiben a fénykép felbontása nem megfelelő a szervezők kérhetik annak jobb minőségben történő beküldését, amennyiben erre nem kerül sor, úgy a pályázat nem kerül értékelésre.
 • A pályamunkák szűkebb témáját nem határozzuk meg, lehetőséget kívánunk biztosítani az egyedi, kreatív megoldásoknak.
 • A fotókat jpeg vagy png formátumban, vagy doc vagy docx fájl részeként kell beküldeni!
 • Minden pályamunka mellé egy kísérő szöveget kell mellékelni, amely terjedelme szóközökkel maximum 300 karakter lehet.
 • A kísérő szöveget doc vagy docx vagy pdf fájlként, vagy egyértelműen jelölve az e-mail részeként kell beküldeni!
 • A pályamunkák nem tartalmazhatnak reklámot, vagy termékmegjelölést.
 • Amennyiben a fénykép tartalmát a szervezők jogilag vagy erkölcsileg aggályosnak találják, úgy pályázat nem kerül értékelésre.
 • Az elkészített fotókat a kísérő szöveggel együtt elektronikusan kell beküldeni (nyomtatott formában nem szükséges)!

 

Benyújtás

Az alkotásokat elektronikus úton,

 

Dr. Tóth Barbara kari kommunikációs munkatársnak kell benyújtani (gytkpalyazatok@gmail.com).

 

Zsűri

Dr. Csupor Dezső, SZTE GYTK dékánhelyettes

Dr. Tóth Barbara, SZTE GYTK Kommunikációs munkatárs

 

Értékelés szempontjai

Csak a hiánytalanul benyújtott pályázatok kerülnek értékelésre.

Hiánypótlásra egy alkalommal van lehetőség.

A fényképet a kísérőszöveggel együtt kerülnek értékelésre.

A pályaművek értékelése során egyebek mellett az alábbi szempontokat is figyelembe vesszük: a pályamű eredetisége, a fénykép és a kísérő szöveg összhangja, a pályamű igényessége, szakmaisága, kidolgozottsága.

 

Nyeremények

 

A beérkezett munkák közül a GYTK oktatóiból álló zsűri választja ki a nyertest, akiknek a nyereménye gyógyszerészek számára különösen jól hasznosítható tárgyakból álló ajándékcsomag.

 

Jogi kitétel

 

A pályázóként a pályamunka benyújtásával egyben ahhoz is hozzájárulok, hogy a pályamunkát a szervezők az SZTE Gyógyszerésztudományi Kar honlapján és közösségi felületein szabadon felhasználhassák. Továbbá hozzájárulok ahhoz, hogy a szervezők a pályamunkákkal együtt nyilvánosságra hozhassák a pályamunka szerzőinek a nevét és azt, hogy melyik évfolyamra járnak.

Pályázóként, a pályázat benyújtásával együtt elismerem, hogy meggyőződtem arról, hogy a fényképen szereplő összes személy tisztában van azzal, hogy az általam pályázatként benyújtott fénykép az SZTE Gyógyszerésztudományi Kar honlapján és közösségi felületein megjelenhet, és a fényképen szereplő személyek hozzájárulnak a fényképek nyilvánosságra hozatalához.

A pályamunka benyújtása automatikusan a jogi kitétel elfogadást és az alkotás mindennemű jogáról történő lemondást jelenti.

Hírek

 Hírek RSS

DSC_5341

2018. november végén vette át aranydiplomáját a Szegedi Gyógyszerésztudományi Kar Gyógyszertechnológiai és Gyógyszerfelügyeleti Intézetének professor emeritája, dr. Pintyéné dr. Hódi Klára. A Professzor Asszony sikerekben gazdag pályája – kis kitérővel – Karunkon kezdődött és itt teljesedett ki. Vele beszélgettünk az ünnepi alkalomból szakmáról, karrierről, emberségről.