Diszlexia? Használd ki az erősségeid és fejlődj tovább!

Tanulási zavarral küzdő hallgatóként egyedülálló, tanulási hatékonyságot növelő és sikerélményt nyújtó tréningeken vehetsz részt.

A tavaszi félévben szabadon választható kurzusként indulnak, kis létszámú csoportos gyakorlatok formájában.

• Eszközös készségfejlesztő tréning (zsonglőrködés!)

• Hatékony tanulás felsőfokon c. kurzus

• "Építs versenyelőnyt a diszlexiából!" kurzus


Figyelem! A jelentkezéshez szükséges tudnivalókról tájékozódj a CooSpace-en!

Ehhez a kurzus felvétele után (1 nappal) keresd a CooSpace kurzus-feladatát! A feladat elvégzését követően a jelentkezéseket az Életvezetési Tanácsadó Központ hagyja jóvá.


Akkor is érdemes lehet jelezni a részvételi szándékodat, ha nincsen tanulási zavarról szakvéleményed, de úgy érzed, hasznodra válna a részvétel.

Kérdésekkel és további információkért az Egyetemi Életvezetési Tanácsadó Központ munkatársához fordulhatsz: Nagy Katalin, szte.eselyiroda@gmail.com

A kurzusokról részletes tájékoztatás:

http://www.sansz.hu/hallgatoknak/Hallgat%C3%B3knak/Kurzusaink/id:97/#ctop


Segítség a nyelvtanulásban


A SZTE Idegennyelvi Kommunikációs Intézet a tanulási, így nyelvtanulási nehézségekkel is küzdő diszlexiás hallgatók számára speciális angol nyelvi kurzusokat indít folyamatosan.

A speciális kiscsoportos idegen nyelvi kurzusokat a Neptun Tanulmányi Rendszerben lehet felvenni.


Hírek

 Hírek RSS

DSC_5341

2018. november végén vette át aranydiplomáját a Szegedi Gyógyszerésztudományi Kar Gyógyszertechnológiai és Gyógyszerfelügyeleti Intézetének professor emeritája, dr. Pintyéné dr. Hódi Klára. A Professzor Asszony sikerekben gazdag pályája – kis kitérővel – Karunkon kezdődött és itt teljesedett ki. Vele beszélgettünk az ünnepi alkalomból szakmáról, karrierről, emberségről.