15. Egyetemi Tavasz

2018. április 11. – május 11.

A Szegedi Tudományegyetem Kulturális Irodája 2018. április 11. és május 11. között rendezi meg a 15. Egyetemi Tavaszt. A rendezvénysorozat célja, hogy szélesebb körben is megismertessék az egyetemen folyó tudományos, ismeretterjesztő, kulturális és sporttevékenységet.


A nagy érdeklődésnek köszönhetően újraindítják a Vers Délben sorozatot. Az Egyetemi Tavasz ideje alatt minden hétköznap délben egy egyetemi polgár (hallgató, oktató, dolgozó) vagy szegedi lakos elmondhatja, felolvashatja, előadhatja egyik kedves versét az SZTE rektori épülete előtt. Jelentkezni március 14-ig lehet a Kulturális Irodában.


A Kulturális Iroda, az Egyetemi Tavasz rendezvénysorozattal kapcsolatos hallgatóknak kiírt pályázatairól részleteket a csatolt felhívásban (letöltési link) olvashatunk.


Hírek

 Hírek RSS

unnamed

A Szegedi Tudományegyetem csapata is indul a 11. IDBF Klub Legénység Sárkányhajó Világbajnokságon, amely idén Szegeden kerül megrendezésre. A lelkes és bizakodó csapat tagjai az egyetem különböző Karain tanulnak, a Gyógyszerésztudományi Kart Maróti Erika képviseli a hajóban.

Korábbi hírek
2018. július 07.
2018. július 06.