15. Egyetemi Tavasz

2018. április 11. – május 11.

A Szegedi Tudományegyetem Kulturális Irodája 2018. április 11. és május 11. között rendezi meg a 15. Egyetemi Tavaszt. A rendezvénysorozat célja, hogy szélesebb körben is megismertessék az egyetemen folyó tudományos, ismeretterjesztő, kulturális és sporttevékenységet.


A nagy érdeklődésnek köszönhetően újraindítják a Vers Délben sorozatot. Az Egyetemi Tavasz ideje alatt minden hétköznap délben egy egyetemi polgár (hallgató, oktató, dolgozó) vagy szegedi lakos elmondhatja, felolvashatja, előadhatja egyik kedves versét az SZTE rektori épülete előtt. Jelentkezni március 14-ig lehet a Kulturális Irodában.


A Kulturális Iroda, az Egyetemi Tavasz rendezvénysorozattal kapcsolatos hallgatóknak kiírt pályázatairól részleteket a csatolt felhívásban (letöltési link) olvashatunk.


Hírek

 Hírek RSS

DSC_5341

2018. november végén vette át aranydiplomáját a Szegedi Gyógyszerésztudományi Kar Gyógyszertechnológiai és Gyógyszerfelügyeleti Intézetének professor emeritája, dr. Pintyéné dr. Hódi Klára. A Professzor Asszony sikerekben gazdag pályája – kis kitérővel – Karunkon kezdődött és itt teljesedett ki. Vele beszélgettünk az ünnepi alkalomból szakmáról, karrierről, emberségről.