2018. március 22., csütörtök

Kep_Csupor_Dezso2

Csupor Dezső Bruckner Győző-díjat kapott

A Magyar Tudomány Ünnepe országos programsorozat pécsi megnyitóján adták át a Magyar Tudományos Akadémia díjait. Karunk dolgozója, Dr. Csupor Dezső, a Farmakognóziai Intézet docense – a 40 év alatti kutatók kategóriájában – ezen a rendezvényen vehette át a Richter Gedeon Nyrt. és a Magyar Tudományos Akadémia által alapított Bruckner Győző-díjat a természetes anyagok kutatása területén elért eredményeiért.


A díjjal évenként azokat a kutatókat jutalmazzák, akik kiemelkedő eredményeket értek el a szerves kémia területén végzett munkásságuk során, beleértve a bio-organikus, biokémiai gyógyszerkutatást és az azzal összefüggő analitikai, spektroszkópiás és elválasztástechnikai tevékenységet is.

Gratulálunk a kitüntetettnek!

Hírek

 Hírek RSS

TandFOA

A Szegedi Tudományegyetem szerzői ingyenesen publikálhatnak nyílt hozzáférésű cikkeket a Taylor & Francis kiadó folyóirataiban. Az előfizetői megállapodásnak köszönhetően az orvos és egészségügyi területen kutatók mellett a bölcsészet- és társadalomtudománnyal foglalkozó SZTE-s szakemberek nemzetközi láthatósága is növekedhet.