2018. május 24., csütörtök

Banner_kep

Támogassa adója 1 százalékával a Szegedi Gyógyszerészképzés Fejlesztéséért Alapítványt!

A Szegedi Gyógyszerészképzés Fejlesztéséért Alapítvány a Szegedi Tudományegyetem Gyógyszerésztudományi Karán folyó gyógyszerészképzés fejlesztését, a gyógyszerészi tudomány és a gyógyszerészi pálya iránti megbecsülést, valamint a gyógyszerészet hazai és nemzetközi elismerése növelését, a fiatal, tehetséges gyógyszerészek szakmai és tudományos fejlődésének támogatását határozta meg legfőbb feladataként.

 

A Szegedi Gyógyszerészképzés Fejlesztéséért Alapítvány alapításának éve 1992. A több mint két évtizedes működés során számos oktatóterem és számítógépes kabinet berendezését és felszerelését biztosította a Gyógyszerésztudományi Karon. Rendszeresen nyújt ösztöndíjat és többféle pályadíjjal jutalmazza a kiváló gyógyszerészhallgatókat és PhD hallgatókat, akik hazai és külföldi berkekben is bemutatják és képviselik Karunkat. Az Alapítvány évről évre segíti a fiatal gyógyszerészek tudományos publikációinak megjelenését (poszter vagy előadás formájában), támogatja a hazai és nemzetközi konferenciákon történő részvételt, amely előnyként jelenik meg a fiatal gyógyszerészhallgatók egymás közti hatékony tapasztalatcseréjében.

 

Kérjük, hogy a Szegedi Tudományegyetem Gyógyszerésztudományi Karán folyó oktatás fejlesztését segítse azzal, hogy személyi jövedelemadójának 1%-át átutalja a Szegedi Gyógyszerészképzés Fejlesztéséért Alapítvány (6720 Szeged, Zrínyi u. 9.) javára.

 

Adószámunk: 19086037-1-06

 

Köszönjük!